Zasjeda Narodna skupština Republike Srpske

Narodna skupština Republike Srpske nastavlja danas treću redovnu sjednicu raspravom o posljednjoj tački dnevnog reda – Izbor i imenovanja, a po njenom okončanju počeće sedma posebna sjednica o Prijedlogu zakona o izmjeni Zakona o objavljivanju zakona i drugih propisa Republike Srpske.

Iz Narodne skupštine je najavljeno da će treća redovna sjednica biti nastavljena u 10.00 časova, te da je skupštinski kolegijum utvrdio prijedlog dnevnog reda sedme posebne sjednice na kome je jedna tačka – Prijedlog zakona o izmjeni Zakona o objavljivanju zakona i drugih propisa Republike Srpske, po hitnom postupku.

Predsjednik Narodne skupštine Srpske Nenad Stevandić rekao je ranije da će se Prijedlogom Zakona o izmjenama zakona i drugih propisa Srpske regulisati da se u Službenom glasniku Srpske ne objavljuju odluke visokog predstavnika jer nema legalitet.

U skladu sa odredbama skupštinskog Poslovnika, na zahtjev narodnih poslanika, sazvana je sedma posebna sjednica Narodne skupštine.

Prethodni članakMOSTAR: ČAROBAN KONCERT U GRADSKOM PARKU (VIDEO)
Naredni članakPAMETNIJA OD AJNŠTAJNA Djevojčica je osnovnu školu završila sa 5 godina, pa ubrzo i srednju, a sada ima novi cilj