Tegeltija ponovo izabran za predsjednika Opštinskog odbora SNSD-a

Na 8. izbornoj konferenciji Opštinskog odbora SNSD-a u Mrkonjić Gradu za predsjednika tog stranačkog tijela ponovo je izabran Zoran Tegeltija.

Tegeltija, koji je izabran na mandat od četiri godine, ocijenio je da je mrkonjićki opštinski odbor SNSD-a jedan od najuspješnijih unutar stranke.

“Imamo iza sebe 11 uzastopnih pobjeda i pripremamo se za novu u narednoj godini jer smatramo da svojim radom i odnosom prema građanima zaslužujemo podršku ovog grada”, rekao je Tegeltija novinarima.

Lider SNSD-a Milorad Dodik rekao je da je mrkonjićki SNSD jedna od najboljih partijskih organizacija, te je istakao da samo one opštine i gradovi koji imaju kompaktnu situaciju u okviru vladajuće političke partije mogu računati na razvoj.

On je na tom planu rekao da je Mrkonjić Grad dokaz uspješne politike SNSD-a, koja se mjeri prema onome što je do sada ostavila iza sebe, a to su brojni realizovani i korisni projekti.

Dodik je rekao da će u Mrkonjić Gradu biti realizovani novi razvojni projekti, što ne bi bilo moguće bez snažne konekcije između rukovodstava partije i kadrova SNSD-a na lokalu.

On je čestitao Tegeltiji za novi izbor i ponovio da će biti nastavljen rad na kapitalnim projektima u ovoj opštini, jer SNSD ima kadrove sposobne da ih osmisle, kreiraju, artikulišu, usmjere u pozitivnom smislu i za njih nađu resurse.

Dodik je rekao da je zadovoljan ukupnim stanjem u SNSD-u, ali i nedavnim okupljanjem 20.000 članova na Mrakovici, što rijetko koja partija na Balkanu može da organizuje.

“U tom smislu dobili smo novi elan i energiju. Nastavljamo da konsolidujemo partiju i pripremamo je za nove izbore na kojima ćemo, sigurno, ostvariti veliku pobjedu”, rekao je Dodik.

I potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović je čestitala Tegeltiji i rekla da je mrkonjićki SNSD jedan od najorganizovanijih stranačkih odbora, koji tradicionalno ima sjajne rezultate.

“Očekujem da će tako biti i u narednom periodu jer lokalni SNSD pokazuje kako funkcioniše, živi i zajednički radi naša velika SNSD porodica”, rekla je Cvijanovićeva.

Ona je rekla da su kadrovi SNSD-a na čelu Mrkonjić Grada i da će ta opština i dalje imati podršku republičkih institucija, kao i druge lokalne zajednice u Republici Srpskoj, bez obzira na to ko je u njima na vlasti.

“Ta spona između lokalnih i republičkih vlasti je uvijek bila ključna za stabilnost i unapređenje života građana – bez obzira gdje oni žive”, rekla je Cvijanovićeva.

Cvijanovićeva je istakla da je na tom planu prepoznatljiv aktivizam lokalnih sredina kojima upravlja SNSD, a jedan od takvih svijetlih primjera je upravo Mrkonjić Grad.

Konferenciji su prisustvovali i generalni sekretar stranke Luka Petrović, prvi čovjek banjalučkog SNSD-a Vlado Đajić i drugi predstavnici stranačkih organa, te brojni članovi i simpatizeri SNSD-a.

Prethodni članakJavni pozivi za samozapošljavanje u Trebinju
Naredni članakPacijentu u Prištini ljekari izvadili mobitel iz stomaka