Šuškalo se o njenoj zabrani, sad i Hrvati prodaju karte: Cecin koncert zakazan u dvorani 10 metara od GRANICE SA HRVATSKOM

Muzička zvijezda Svetlana Ceca Ražnatović početkom godine bila je glavna tema hrvatskih medija.

Naime, dok su se nagađale raznorazne teorije, o njenoj navodnoj zabrani, Cecin koncert je sada zakazan u Sloveniji, i to u hali koja se nalazi samo 10 metara od granice sa Hrvatskom.

Kako se može vidjeti, hala je jako blizu granice koja djeli Sloveniju i Hrvatsku, a ono što je još zanimljivije, karte prodaju i Hrvati, odnosno njihov zvanični prodavac karata, ticket.hr.

“Ovako je zanimljivije”, jedan je od komentara ispod objave koja je osvanula na društvenoj mreži “x”.

Podsjetimo, nakon incidenta koji se dogodio početkom godine u Hrvatskoj, kada su pojedinci sebi dali za pravo da “probaju da govore umesto čitave svoje nacije” i uništili nekoliko bilborda u Zagrebu, na kojima su organizatori najavili koncert koji je Ceca održala u Sloveniji, prenosi Blic.

O navodima da joj je zabranjen ulazak u Hrvatsku, Ceca je nedavno govorila.

– Pa nije, kad god gostujem u Sloveniji, ima mnogo moje publike koja dolazi iz Hrvatske jer to im je jako blizu, pošto ja ne nastupam u Hrvatskoj. Odmah da kažem, ja nemam nikakvu zabranu za Hrvatsku, to su dezinformacije. Ali ja ipak sve pozivam da dođu u Beograd, pošto smo mi odlični domaćini, ako Bog da, za sada su ozbiljni planovi, znači 99% radim Ušće u junu, nadam se da taj 1% neće prevagnuti. Ja uvijek pozovem moju publiku iz bivših republika da dođu na Ušće kao što se to dešavalo i prethodnih godina, i za Marakanu, i za prvo Ušće i za drugo Ušće. Uvijek kada su veliki koncerti u Beogradu, napomenem da smo mi sjajni domaćini, da će se sjajno provesti i to je neki srpski Woodstock – rekla je ona prije nekoliko mjeseci za Telegraf.

Prethodni članakKremlj poručuje Vašingtonu: Dijalog o bezbjednosti mora uključivati i Ukrajinu
Naredni članakPredragu Bjeloševiću dodijeljena i uručena prestižna Nagrada za poeziju “Mihaj Eminesku”