Ražnatovićka u vezi sa Gudeljom

Pjevačica Anastasija Ražnatović (23) u vezi je sa fudbalerom Sevilje, Nemanjom Gudeljom (30), a njegova porodica u startu je podržala romansu sa nasljednicom pjevačice Svetlane Cece Ražnatović, pa su pojedini njegovi najbliži već upoznali Anastasiju.

S druge strane, Ceca Ražnatović (48) nije upoznala Nemanju Gudelja.

– Ceca dosad nije imala prilike da upozna Gudelju. Nemanja je bio dva puta u Srbiji zbog Anastasije u prethodnih nekoliko nedjelja, ali njenu majku nije upoznao. Kako su razdvojeni zbog njegovog angažmana u Sevilji, žele da svaki sat zajedničkog vremena iskoriste da budu sami – navodi izvor blizak paru za Blic.

– Anastasija i Nemanja se odlično slažu, uživaju u vezi i za sad im je baš sve potaman. Iako im je veza na početku, imaju brojne planove za naredni period. U planu je i zajedničko putovanje, a ona se sa njegovom sestrom Vanjom non-stop čuje – dodaje dobro obavješteni izvor.

Anastasija je, inače, prije nekoliko dana otputovala kod svog dragog. Ljubavna priča ovog mladog para započela je preko prijatelja, a poslije nekoliko zajedničkih izlazaka oni su otpočeli ljubavnu vezu.

Cecina kćerka je, podsjetimo, prošle nedjelje pričala kako je spremna za novu ljubav nakon raskida sa Đorđem Kuljićem.

– Zaista mislim da nisam ostala nedorečena, jer sve u vezi sa tom pričom sam rekla kako jeste, iako se očekuje da je mnogo bombastičnija i dramatičnija. Nije bilo patnje. Odrasli smo ljudi, civilizovano smo se razišli i nastavili dalje, svako svojim putem – istakla je Anastasija i dodala da je Đorđe nije razočarao.

– Ne, nikada. On je divna osoba i stvarno mu od srca želim predivan život i budućnost. Uvijek sam otvorena za ljubav i za lijepa osjećanja. Za mene je ljubav nešto najljepše na svijetu – istakla je Anastasija tad za Stori.

Prethodni članakJešić: Begić je na Jelenu i Draška bacio televizor
Naredni članakVelika akcija policije u Sarajevu: Hapse se dileri