Ješić: Begić je na Jelenu i Draška bacio televizor

Ćutala sam dosad na sve Ivanove ispade, kojih je bilo jako mnogo u njegovoj kratkoj političkoj karijeri. Ćutala, jer sam pravdala sve mladošću, ludošću, njegovim problemom i ko zna čim još, iako se jako često nisam slagala sa tim što radi, objavila je na svom Facebook profilu Dijana Ješić, odbornica u Skupštini Grada Banjaluka.

Međutim, kako ističe, ovog puta je Begić prešao sve granice.

– Pokušati u blato uvući Jelenu na način da dio snimka pusti, i to na perfidan način, jadno je i bijedno i nema veze ni sa mladošću, ni sa bolešću. Kad je već pustio dio snimka od te večeri, zašto nije bio frajer, pa rekao šta je sve uradio prije samog razgovora. Zašto ne kaže da je na Jelenu (Trivić) i Draška (Stanivukovića) bacio televizor? Zašto ne kaže šta joj sve rekao te večeri, a i mnogih večeri prije toga? Kako je sve sjednice snimao, pa izvlačio i uklapao ono što njemu odgovara – optužuje odbornica PDP.

Zaključila je kako će istina uvijek izaći na vidjelo, prije ili kasnije.

– Mržnja uvijek uništi onoga od koga dolazi, a ne onoga prema kome je upućena – poručila je Dijana Ješić.

Juče se u javnosti pojavio snimak na kojem se čuje burna rasprava između tada stranačkih kolega Jelene Trivić i Ivana Begića.

Kako se može čuti na snimku, ona je Begiću rekla da bi bio ukopan da ona nije čovjek.

– Da se mene pitalo, na listi koju ja nosim ne bi bio Ivan Begić. Ti si zbog njega na toj listi. Ja da nisam čovjek, ti sada ne bi tu sjedio. Ti bi bio ukopan. Ja imam oca, brata, muža od 1,90 metar i 100 kila. Ti bi bio ukopan – rekla je Trivićeva.

U obraćanju javnosti potpredsjednica PDP i narodni poslanik te stranke u Narodnoj skupštini Republike Srpske izjavila je da ne želi da komentariše bolesne montaže, niti napade, kako je navela, iz najotrovnijeg političkog podzemlja.

Stanivuković je poručio da je „strašno to što, pored udaraca spolja, imamo i one iznutra“.

Ivan Begić se juče nije oglašavao po ovom pitanju.

Prethodni članakVlada Srpske o izmjenama i dopunama Zakona o energetici
Naredni članakRažnatovićka u vezi sa Gudeljom