Poznat motiv trovanja oca (28) i sina (2): Muškarac prvo dao djetetu kiselinu da popije, pa onda uzeo i on

Pacijent (28), hospitalizovan je u intenzivnoj njezi Kinike za endrokrinologiju UKC Niš. Primljen je sa teškim korozivnim promjenama jednjaka i želuca, izazvanim ispijanjem sone kiseline.

Urađene su sve dijagnostičke procedure i data je sva terapija po protokolu. Trenutno je stabilnih vitalnih parametara, svjestan, ali zbog stepena i vrsta povreda, smatra da je u životno ugrožavajućem stanju – rečeno je u UKC Niš.

– Pacijent (2), smješten je u intenzivnoj njezi Kinike za pedijatriju UKC Nis, gdje čitav tim ljekara konstantno prati njegovo zdravstveno stanje – dodali su.

– Trenutno je vitalno stabilnih parametara i data je kompletna terapija po protokolu. Zbog specifičnosti povreda-opekotina i korozivnih promjena kože lica i usta, ljekari će narednih dana odlučivati o daljim postupcima i toku liječenja –  rekao je izvor.

Naime, kako se saznaje, sve se to dogodilo na jednom vašarištu u blizini romskog naselja u Pirotu. Sumnja se da je ovaj muškarac sonu kiselinu prvo dao svom djetetu, pa je potom i on popio, i to sve zbog toga što se navodno posvađao sa ženom, a kako se navodi u pitanju su nekakvi poremećeni odnosi u porodici, piše Kurir.

Prethodni članakNejmar dobio kaznu od 3.3 miliona dolara
Naredni članakTuga u Engleskoj: Poginuo vlasnik jednog od najpopularnijih fudbalskih klubova