POSLJEDNJA MIS JUGOSLAVIJE PALA U AKCIJI POLICIJE: Uhapšena zbog elitne prostitucije

Slavica Dajana Tripunović (51), nekadašnja misica i pevačica uhapšena je prije nekoliko dana u velikoj akciji policije usmjerenoj protiv elitne prostitucije!

Posljednja mis Jugoslavije, koja je učestvovala i na izboru za Mis sveta, uhvaćena je “na djelu”!

– Slavica Tripunović uhapšena je u velikoj akciji u kojoj su pali i beogradska madam Jelena Jojić, menadžer Kaje Ostojić Dušan Banjac i unuk Ere Ojdanića, Nikola Anđelić. Slavica Tripunović i Martina Rajić, bivša učesnica Parova i Plejboj zečica, uhvaćene su na djelu, ali su brzo puštene iz pritvora jer su privedene sudiji za Prekršaje i određena im je novčana kazna – kaže izvor Kurira.

Slavica Tripunović, podsjetimo 1991. postala je Mis Jugoslavije i zemlju je predstavljala na svjetskom izboru. Nakon toga je počela da se bavi muzikom i uzela je umjetničko ime Dajana, po kom je javnosti i poznatija. Inače, kao i Martina Rajić i Dajana se oprobala u rijalitiju, pa je tako 2009. bila učesnica “Farme”.

Podsjetimo, starlete Nataša Šavija i Sanja Stanković su se po beogradskim hotelima navodno sastajale sa klijentima, gdje su bile organizovane orgije, a sve su ugovarali Duško Banjac i Nikola Anđelić, koji žive u ljubavnoj zajednici.

Rijaliti učesnice Sanja Stanković i Nataša Šavija uhvaćene su navodno u velikoj akciji policije u Beogradu u kojoj je uhapšeno 29 osoba, a koje se sumnjiče da imaju veze s elitnom prostitucijom.

FOTO: GORAN SRDANOV, SNEŽANA KRSTIĆ / RINGIER
FOTO: GORAN SRDANOV, SNEŽANA KRSTIĆ / RINGIER

 

Kako Republika saznaje, starlete su s klijentima dolazile u kontakt najviše preko dvojice muškaraca, pa su se u beogradskim hotelima sa mušterijama nalazile na više lokacija.

Djevojke su navodno podvodili Duško Banjac i fitnes instruktor Nikola Anđelić, a pored Stankovićke i Šavije, na spisku su i Plejbojeva zečica Martina Rajić i druge djevojke. Protiv svih djevojaka koje su na spisku, kao i protiv organizatora, podnete su prijave, za nekima se još traga, neke su uhapšene, a neke u bjekstvu, piše pomenut medij.

– U velikoj akciji policije oduzeti su im laptopovi, USB uređaji, gdje se čuvaju svi podaci, kao i cijene usluga koje pružaju djevojke koje rade za Duška i Nikolu. U kompjuteru su pronađene bilješke s terminima kada se djevojke sastaju s klijentima, žurke na kojima su ugovarale posao, katalozi i hoteli u kojima se odsijedalo. Oni preko Jelene Jojić Madam organizuju djevojke, prave grupnjake i orgije za političare, biznismene i sportiste, ali ponekad i za ljude koji nisu dio javnog svijeta, a spremni su da plate. Takođe se navodi da su se cijene kretale od 1.000 do 5.000 evra za veče. Šavija i Sanja uhvaćene su u prostituciji s biznismenom s kojim su se nalazile na nekoliko tajnih lokacija u centru Beograda, a Martina Rajić je zatečena na djelu. Pored Banjca, Anđelića i Jelene Jojić Madam, lisice su stavljene Martini, koja neće biti privedena u tužilaštvo na saslušanje jer je ona zbog prostitucije privedena u Prekršajni sud. Martina će biti saslušana kao svjedok – navodi izvor.

Makroi Duško i Nikola navodno duže vrijeme žive zajedno u ljubavnoj zajednici.

– Anđelić je poznati fitnes instruktor, dok se za Banjca zna u estradnim krugovima s obzirom na to da je jedno vrijeme radio kao menadžer. Njih dvojica žive u ljubavnoj zajednici već duže vrijeme, a inače su privatno prisni sa starletama koje se sada sumnjiče da se bave prostitucijom i koje su uhapšene, pa je na obostrani pristanak ugovaran posao. Dešavalo se da se poslovi ugovaraju i dok su svi zajedno po splavovima u izlasku, pa se djevojkama samo preko poziva, rijetko poruka, proslijedi adresa gdje i kada da se nađu s klijentima – priča izvor za gorepomenut medij.

Srpskainfo

Prethodni članakGlasao Aleksandar Vučić
Naredni članakJERINIĆ: POBIJEDIĆE POLITIKA STABILNOSTI I MIRA