JERINIĆ: POBIJEDIĆE POLITIKA STABILNOSTI I MIRA

Gradonačelnik Doboja Boris Jerinić smatra da će na današnjim izborima u Srbiji pobijediti politika stabilnosti i mira, te je zahvalio Dobojlijama što će to i podržati.

Nakon što je glasao na biračkom mjestu u Galeriji Centra za kulturu i obrazovanje u Doboju, Jerinić je ovu priliku iskoristio da podsjeti da su u Doboju od velike poplave 2014. godine imali konstantnu pomoć i Vlade Srbije i predsjednika Aleksandra Vučića, te da je siguran da će se to i nastaviti.

Jerinić je ukazao i na pomoć Vlade Srbije poslije 2014. godine kada je u pitanju rekonstrukcija Osnovne škole “Vuk Stefanović Karadžić”, Bolnice i niza drugih projekata.

Siruran je, kaže, da će ta politika stabilnosti i mira doprinijeti još boljoj međusobnoj saradnji Republike Srpske i Srbije.

“Raduje me i zahvalan sam svim građanima grada Doboja što će podržati taj mir i stabilnost i vjerujem da ćemo doprinijeti, skromno, velikoj pobjedi predsjednika Vučića i njegove liste”, rekao je Jerinić.

U Srbiji se danas održavaju predsjednički, parlamentarni i lokalni izbori.

Prema podacima Konzulata Srbije u Banjaluci, za glasanje u Doboju upisan je 941 birač.

Biračko mjesto biće otvoreno do 20.00 časova, a glasačima je potreban važeći identifikacioni dokument, odnosno lična karta ili pasoš Srbije.

Prethodni članakPOSLJEDNJA MIS JUGOSLAVIJE PALA U AKCIJI POLICIJE: Uhapšena zbog elitne prostitucije
Naredni članakU Nevesinju pao snijeg