Panamski fudbaler Puma Rodrigez novi igrač Crvene zvezde

Panamski fudbaler Puma Rodrigez novi je igrač Crvene zvezde, saopštio je danas klub iz Beograda.

Rodrigez (26) igra na poziciji krilnog napadača, sa Zvezdom je potpisao trogodišnji ugovor, uz opciju da se saradnja nastavi još jednu sezonu.

– Zaista sam mnogo srećan, zbog prilike koja mi je ukazana, zahvalan sam klubu na tome. Došao sam ovde sa velikom željom i entuzijazmom, veoma sam srećan zbog toga. Imao sam priliku da igram u prvoj ligi Portugala, takođe sam debitovao i u španskoj Primeri – izjavio je Rodrigez za klupski sajt.

Panamski fudbaler je za nacionalnu selekciju odigrao 48 utakmica i postigao šest golova, nastupao je na Svetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine.

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela istkao je zadovoljstvo zbog dolaska Rodrigeza.

– Veoma je važno da smo “potpisali” Pumu, igrača koji nastupa na krilnim pozicijama. Može sa podjednakim uspjehom da igra na levom i desnom boku. Poslije odlaska Osmana Bukarija, pozicija na desnoj strani je ostala upražnjenja. Vrlo smo zadovoljni, jer smo potpisom Pume riješili pitanje te pozicije – rekao je Mrkela.

Puma Rodrigez je, kako kaže, veoma kvalitet igrač, dolazi iz Famalikaa.

– Igrao je u Španiji i za Sporting iz Hihona, a standardni je reprezentativac Paname. Vjerujem da će se brzo adaptirani na nove obaveze, na klub, te da će ostvariti odlične rezultate i pružati najbolje partije na Marakani – rekao je Mrkela.

Rodrigez je u karijeri nastupao za Ćoriljo, GENT, Istru, Alaves, Lugo, Sporting Hihon i Famalikao.

Prethodni članakĐokić: Nema preciznih informacija koja je država i njen operator sistema odgovorna za raspad prenosne mreže
Naredni članak“Систем се опрезно диже како не би дошло до неких хаварија” Струја се полако враћа, пуштена је у Тузли, Какњу и Бањалуци