Otac je njome platio dugove, potresna životna priča Jasmine koju je nasmrt izbo ljubavnik

Jasmina L. koju je u kući u Bariču kako se sumnja nasmrt izbo ljubavnik Radovan R, imala je tužnu sudbinu.

Otac je, još dok je bila djevojka, pratkično oženio sinom čovjeka kom je dugovao novac. – Jasmina je bila najljepša u našem kraju. Imala je momka sa kojim se zabavljala u mladosti. Međutim, otac je upao u finansijske probleme i počeo je da pozajmljuje novac od porodice L. iz susjednog sela Draginja – ispričali su za Blic poznanici njene porodice.

Vidjevši da nema novca da namiri dug prema toj porodici, Jasminin otac je odlučio da umjesto para, da svoju kćerku.

– Oni su se dogovorili da se Jasmina uda za sina tog L. od kog je njen otac pozajmljivao pare. Bila je jako nesrećna u tom braku jer se nije udala za čovjeka za kog je htjela. Tražila je ljubav, pažnju i najvjerovatnije je tako srela i Radovana u svom rodnom selu – priča izvor, prenosi Srpskainfo.

Radovan je bio porodičan čovjek, uprkos tome što se po selu pričao da je bio sklon avantuarama sa ženama. Živio je sa suprugom i sa djecom, ali nakon što je upoznao Jasminu, otišao je od kuće.

Slična je i Jasminina sudbina. Ona je živjela sa suprugom kog joj je praktično nametnuo otac, nesrećna. U rodnom selu je upoznala Radovana i počela sa njim da se viđa…

Ljubavnici živjeli zajedno

– Prije oko mjesec, dva, njih dvoje su počeli i da žive zajedno. Ona je zaposlena u Kliničkom centru Srbije, a on je radio u opštini kao referent za javne nabavke. Međutim, Jasmina se izgleda predomislila i vratila se suprugu. Radovan po svemu sudeći nije mogao da se pomiri sa tim pa ju je ubio – pričaju upućeni.

Radovan se tako juče predveče automobilom odvezao do kuće u Bariču u kojoj je Jasmina živjela. Uz pomoć merdevina se popeo do terase, preskočio ogradu i ušao u sobu. Dohvatio je nož i poslije kraće rasprave je nasmrt izbo.

Zatim se, prema nezvaničnim informacijama, automobilom odvezao natrag u Šabac gdje je pokušao da izvrši samoubistvo. Pošto su ga spriječili u tome, ispričao je policajcima da je ubio Jasminu u Bariču.

Komšije u šoku

Komšije iz njihovog rodnog sela, nakon što je objelodanjena vijest o ubistvu i pokušaju samoubistva, ostale su šokirane jer, kako su ispričali, Radovana poznaju u potpuno drugačijem svjetlu.

– On je oduvijek bio fini, uglađeni gospodin. Prosto je nevjerovatno da je kadar da tako nešto učini… – komentarisalo se u komšiluku.

Među susjedima se moglo čuti da je i Radovan, makar na prvi pogled, bio porodičan čovjek, živio je sa suprugom sa kojom je imao djecu. Zbog Jasmine je napustio porodični dom, ali se, prema nezvaničnim informacijama, nije formalno razveo.