Nešić: Helikopter Srbije u Trebinju isključivo za humanitarne svrhe

Ministar bezbjednosti u Savjetu ministara Nenad Nešić rekao je da se mora prestati sa negativnom politikom i da je helikopter Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije u Trebinju stacioniran iz humanitarnih razloga.

– U tome ne treba tražiti ništa negativno. Helikopter u Trebinju služi u slučaju požara u Hercegovini, bez obzira da li je riječ o zapadnoj ili istočnoj Hercegovini. On služi isključivo u humanitarne svrhe – rekao je Nešić novinarima u Sarajevu komentarišući negativne komentare pojedinih političara iz Federacije BiH na stacioniranje helikoptera MUP-a Srbije u Trebinju.

On je naglasio da nije bila namjera da se ugrozi bilo ko, nego da se pomogne u slučaju prirodnih katastrofa.

Nešić, koji je i predsjednik DNS-a, izrazio je uvjerenje da će sastanak lidera stranaka partnera na nivou BiH koji je najavio predsjednik HDZ-a Dragan Čović,
biti održan radi funkcionalnosti zemlje.

– Ovaj sastav Savjeta ministara je dosta uradio za evropski put i nadam se da će sastanak biti održan da nađemo bar minimum dogovora kako bi zemlja nastavila funkcionisati – rekao je Nešić.

Prethodni članak“Volio bih da imam svaki dan ponekog da razgovaram” Gorštak Nikola godinama ŽIVI NA PLANINI BLIZU OSTROGA, bez struje i telefona (foto)
Naredni članakm:tel nadmašio Dojče Telekom po prinosu od dividende