“Kad ti dođu sa 500 evra, ti plačeš”: Pevač na mukama, dobija zahteve koje nije u stanju da ispuni

Muzičar ističe da mu je žao što ne ume da peva narodnjake jednako dobro kao rok muziku!

Isak Šabanović proslavio se u “Zvezdama Granda“ izvođenjem rok muzike, međutim, ne krije da na svojim nastupima peva i narodnjake, za koje smatra da mu ne idu baš od ruke.

Tvrdim da to ne umem, ali to se vama sviđa, to je lepo. Ja otpevam na svoj način, nemam nijedan triler, pa se zapitam. Dobro, Aco Pejović i Aca Lukas nisu narodnjaci, ali opet znaju da zapevaju narodnjake, ali ne mogu još uvek da se merim sa njima, treba mi još godina. Tražim takve neke obrade, njih slušam, pa koliko skinem, skinem, šta da radim – rekao je Šabanović i otkrio da li ga to ograničava na nastupima:

Ograničava me u tome da ne mogu Šabana da pevam, ima lepih pesama. Ja volim tako kad je neko društvo, pa da zapevam “Žal“ ili “Da li čuješ mila“. To nije za masu, nego za nas. Nemojte da snimate i to je to. Zato što volim tako neke narodnjake, sad što ne umem da ih pevam, ne možemo svi da znamo i jedno i drugo. Kad ti dođe neko sa 500 evra, ti plačeš jer ne znaš – rekao je kroz smeh.

Priznaje i da ne može da suzdrži emocije kada čuje pesme pokojnog Džeja Ramadanovskog.

“Uspeo sam u životu”, tu se dobro rasplačem, zato što peva čovek uspeo sam u životu, tako misle svi, a ustvari nisam uspeo još. Plačem na “Živote, ženo bez morala”, zato što sam shvatio da je to život, jednostavno obara te i diže koliko on hoće. Ja ćutim, povlačim se, i ja sam sve gori i gori ljudima. Uvek čujem nešto novo, a nikom nisam ništa rekao i eto onda !Živote ženo bez morala“ – ispričao je pevač za Grand.

 

 

 

Prethodni članakTramp ponovo prijeti NATO članicama: Oni misle da smo mi glupi!
Naredni članakLana Pudar nakon bronze: Ova medalja je posebna jer sam ovdje došla bez ikakvih očekivanja