Lana Pudar nakon bronze: Ova medalja je posebna jer sam ovdje došla bez ikakvih očekivanja

Najbolja plivačica iz BiH Lana Pudar obratila se javnosti poslije osvojene svjetske bronze na Svjetskom prvenstvu u Dohi.

Zahvalila se na velikoj podršci te je istakla da je na ovaj šampionat stigla bez ikakvih očekivanja i to prvenstveno zbog manjih poteškoća na pripremama.

“Moram da se zahvalim svim ljudima koji su danas bili na bazenu i pružili mi ogromnu podršku. Veliko hvala svima koji su me bodrili iz svojih domova i koji su mi poslali veliki broj lijepih čestitki i poruka. Zaista mi znači što sam imala veliku podršku na bazenu”, rekla je Pudar te dodala:

“Na ovo takmičenje sam došla bez ikakvih očekivanja zbog manjih poteškoća koje sam imala na pripremama tako da ova medalja jeste posebna i daje mi veliki motiv za dalji rad. Ono glavno je tek predamnom, vidjećemo šta sljedeći period donosi, u svakom slučaju pred nama je mnogo rada. Još jednom veliko hvala svima”.

Podsjetimo, Lana Pudar je osvojila bronzu s vremenom 2:07.92. Zlato je otišlo u ruke Laure Stivens s vremenom 2:07:35, dok je srebro osvojila Dankinja Helena Rosendah Bah s vremenom 2:07:44.

Prethodni članak“Kad ti dođu sa 500 evra, ti plačeš”: Pevač na mukama, dobija zahteve koje nije u stanju da ispuni
Naredni članakRiješite problem nesanice bez medikamenata