Glumica Mirka Vasiljević pojavila se večeras u javnosti sa nevjenčanim suprugom, fudbalerom Vujadin Savićem.

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić se rijetko kad pojavljuju zajedno u javnosti, a na otvaranju restorana “Karma” u srpskoj prestonici pojavili su se u elegantnim izdanjima.

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

Oni su na ovaj način demantovali da im je odnos u krizi, o čemu se pričalo i pisalo u prethodnom periodu, a glumica je izgledala kao milion dolara.

Vujadin pomenuti restoran drži u partnerstvu sa Filipom Čukanovićem, a u ovom lokalu će već u petak, 19. maja, pjevati folk pjevač Adil Maksutović.

Mirka je, inače, nedavno otkrila da li ona i Vujadin planiraju još djece.

– Nikad ne reci nikad, ali nikada Vujadin i ja nismo bili stava imaćemo dvoje, troje, četvoro pa kad se to desi, to je to, već kada smo osjetili i on i ja, tako su se djeca rađala. Bogu hvala, pa nismo imali poteškoća u tome, jer to je danas nažalost veliki problem, sa te strane smo stvarno blagosloveni. Ja jesam odrasla u velikoj porodici, ali nisam rekla ‘e to moram i ja sada da imam’, to je neka energija između mene i Vujadina. To su bile neke naše privatne, intimne, odluke i želje, ali sjećam se kada sam rodila treće dijete moja tetka se malo i zabrinula za mene i rekla: “Ja se brinem za tvoje zdravlje, jer trudnoća za trudnoćom, to je sve priroda regulisala, ali da li možeš da izdržiš i toliko da ne spavaš, ipak si mlada”. Ali priroda je sve riješila, tako da eto mi smo sve to nekako spontano, razlika između trećeg i četvrtog djeteta je sedam godina, ne namjerno napravljena nego smo nekako i Vujadin i ja osjetili da smo tada više zreliji, i emotivno i životno, nas dvoje u našem odnosu i onda smo poželjeli da to krunišemo još jednim djetetom i stvarno ima razlike kada rađate oko tridesete.

Prethodni članakCvijanovićeva poručila da ne ide na Samit Savjeta Evrope “To će biti još jedno ismijavanje međunarodnog prava”
Naredni članakPogledajte kako izgleda najskuplji penthaus u Dubaiju