Pogledajte kako izgleda najskuplji penthaus u Dubaiju

Ima li većeg komplimenta za bilo šta na ovoj planeti nego biti najbolji ili najskuplji u Dubaiju?

Izgleda da ne! Činjenica da je stan u „Bulgari Lighthouse“ zdanju oborio imovinski rekord Dubaija za nevjerovatnih 112 miliona dolara je dovoljno priznanje.

Kompanija za analizu nekretnina u Dubaiju „Property Monitor“ izjavila je da je stan dio otmjenog nebodera sa 27 spratova. Trospratna nebeska rezidencija ima sedam spavaćih soba, privatnu radnu sobu, porodičnu sobu, teretanu, spa centar, terasu od 1.300 kvadratnih metara i pristup ličnim liftom.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Luxury Empire (@luxuryempire.ch)

Glavni detalj „Bulgari Lighthouse“ penthausa svakako su luksuzni materijali i akcenti napravljeni po mjeri, koji su ultimativni simbol luksuza i ekskluzivnosti. Raskošne rezidencije su odvojene horizontalnim slojevima arhitektonskih korala koji filtriraju svjetlost i zrak. „Bulgari Lighthouse Dubai“ jedna je od najljepših zgrada u UAE.

Stanovnicima pruža pristup ekskluzivnim sadržajima susjednog „Bulgari Resort Dubai“, koji obuhvata prostrane bazene, uređene bašte i mnoštvo restorana. Prije prodaje penthausa „Bulgari Lighthouse“ najskuplji stan u Dubaiju koštao je 44,5 miliona dolara, a nalazio se u Atlantis dijelu „The Royal Palm Jumeirah“.

Prethodni članakGlumica Mirka Vasiljević pojavila se večeras u javnosti sa nevjenčanim suprugom, fudbalerom Vujadin Savićem.
Naredni članakTALENAT KAKAV SE RIJETKO VIĐA: Mladi Trebinjac obara rekorde na svim takmičenjima