(FOTO) “Neću da mi djeca odrastaju u Beogradu” Luksuzna bijela vila opasana zidinama, dom Bogdane i Veljka u Titelu je prava oaza mira

Veljko Ražnatović, sin najveće balkanske zvijezde Svetlane Cece Ražnatović, objavio je na svom Instagram profilu da sa suprugom Bogdanom čeka trećeg sina.

Naime, Bogdana i Veljko vjenčali su se u novembru 2019. godine. U junu 2020. su dobili sina Željka, a u aprilu 2023. godine dobili su sina Krstana. Par se preselio u Titel, na porodično imanje Rodićevih (Bogdanine porodice), gdje su napravili svoju oazu mira.

Bogdana i Veljko u Titelu žive mirnim životom, posvećeni su sinovima, a sad iščekuju dolazak trećeg sina.

Njihova kuća sa ogromnim dvorištem opasana je visokim zidinama i neobičnom kapijom. Bokser je u raskošnom dvorištu napravio i prostrani bazen, ali izgradio mali ljetnjikovac iza kuće kako bi porodica mogla na miru da uživa u ljetnjim danima.

Kuća Bogdane i Veljka u Titelu
Kuća Bogdane i Veljka u Titelu

A nedaleko od njihovog doma, nalazi se i ogromna farma po kojoj su Rodići i poznati.

Veljko je otkrio da u budućnosti planira više da se posveti poljoprivredi i nada se da će jednog dana biti u mogućnosti da otvori i zoološki vrt za ugrožene vrste životinja.

PROČITAJTE JOŠ

Mladom bračnom paru od velike pomoći su Bogdanini roditelji Danijela i Bogdan koji su uvijek tu da pričuvaju unuke i pomognu u svakodnevnim obavezama, piše Blic.

Veljko je jednom prilikom istakao da on i Bogdana smatraju da je za njihovu decu zdravija sredina Titel od Beograda.

– Prekretni momenat za mene da pređem na selo bio je momenat kada sam shvatio da je Beograd otišao u nepovrat i da ne želim da mi dijete odrasta u toj sredini – rekao je Veljko.

Prethodni članakMinistarstvo spoljnih poslova Srbije o potezu Hrvatske: “Ne radi se o recipročnim merama”
Naredni članakMOSTAR: Dok policija istražuje, vijećnik prefarbao prijeteće grafite