FIRME IZ SRPSKE NA MEĐUNARODNOM SAJMU U MOSTARU

Privredna društva iz Republike Srpske zajednički će nastupi na 23. Međunarodnom sajmu privrede, koji će od sutra do subote, 9. aprila, biti održan u Mostaru, saopšteno je iz Privredne komore Republike Srpske.

Na štandu površine 100 metara kvadratnih, predstaviće se “BH ES elektrosistemi”, “Pošte Srpske”, “Vivako grupa” i “Iks Ekspres” iz Banjaluke, zatim “Destilacija” iz Teslića, “Farmavit” iz Ljubinja, te “Klekovača” iz Drinića-Petrovca.

Zajednički nastup organizuje Privredna komora Republike Srpske, u saradnji sa Ministarstvom privrede i preduzetništva Srpske i Spoljnotrgovinskom komorom BiH.

Putem kataloga biće predstavljeno više od 20 preduzeća iz različitih grana privrede, saopšteno je iz Privredne komore Srpske.

U okviru Sajma, između ostalog, biće održan forum o mogućnostima saradnje između Mađarske koja je i zemlja partner ovogodišnjeg manifestacije i BiH u oblasti industrije zaštite životne sredine i poljoprivrede, kao i bilateralni susreti privrednika u okviru Evropske mreže preduzetništva.

Prethodni članakMOSTARSKI SAJAM PONOVO OTVARA VRATA – Mostar u narednih pet dana postaje privredni centar regiona
Naredni članakČOVIĆ ČESTITAO VUČIĆU I ORBANU NA POBJEDI