Cvijanović: 8. mart – prilika da se ukaže na unapređenje položaja žena Srpski član Predsjedništva BiH Željka

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović uputila je najsrdačnije čestitke svim ženama povodom 8. marta – Međunarodnog dana žena, koji slavi žene i njihovu borbu za jednakost i bolji položaj u društvu.

– Јednake mogućnosti žena i muškaraca nisu povlastice, već obaveza, zato je i ovaj dan prilika da još jednom ukažemo na potrebu unapređenja njihovog ekonomskog, socijalnog i političkog položaja, kao i na zaštitu od svih oblika diskriminacije i nasilja – istakla je Cvijanović u čestitki.

Srpski član Predsjedništva naglasila je da ohrabruje činjenica da veliki broj žena u našem društvu obavlja veoma važne i odgovorne funkcije.

– Njihova posvećenost poslu, profesionalizam u radu, te briga za porodicu, kao ključnom elementu za budućnost, vrijedna je svakog poštovanja i divljenja. U tom duhu, još jednom vam čestitam 8. mart i želim mnogo sreće, zdravlja i uspjeh na svim poljima – istakla je Cvijanović.

Širom svijeta sutra se obilježava Međunarodni dan žena, kao dio borbe za ekonomsku, političku i socijalnu ravnopravnost žena i muškaraca.

Prethodni članakVišković: Vlada Srpske nastavlja sa projektom Buk Bijela bez obzira na sve izazove
Naredni članakKošarac: Srpska za rješavanje svih 14 ključnih prioriteta