Ćurić organizovao prijem za predstavnike udruženja proisteklih iz Odbrambeno-otadžbinskog rata

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić upriličio je danas prijem za predstavnike udruženja proisteklih iz Odbrambeno-otadžbinskog rata, nakon čega su zajedno položili cvijeće na Spomenik braniocima Trebinja od 1991. do 1996. godine.

Ćurić je čestitao svi građanima Trebinja i Republike Srpske Dan Republike.

„Polaganjem cvijeća odali smo danas počast svim poginulim borcima, jer da nije bilo njih, ne bi imali Republiku Srpsku. Neka im je vječna slava i hvala. Obaveza svima nama treba da bude da u miru branimo Republiku Srpsku, jer jedino tako možemo ići naprijed“, naveo je Ćurić.

On je napomenuo da je na sastanku sa predstavnicima Udruženja proisteklih iz odbrambeno-otadžbinskog rata, upućen i prijedlog za uvođenje vojnog roka, budući da to, kako je ocijenio, nedostaje društvu.

Polaganje cvijeca.jpg (582 KB)

Pero Vuković, predsjednik Skupštine gradske boračke organizacije Trebinje čestitao je svim borcima 32 rođendan Republike Srpske.

„Čestitke bi uputio i svim građanima Republike Srpske sa željom da budemo jedinstveni i da dugo godina u zdravlju i veselju slavimo rođendan naše Republike“, istakao je Vuković.

Prethodni članakProslava Dana Republike u Trebinju – kilometarske kolone vozila sa zastavama
Naredni članakPredstavnici trojke na sastanku s partnerima iz HDZ-a BiH