Aluminij se predstavio na Danu privrednika BiH u Frankfurtu

Vršiteljica dužnosti direktora Aluminija d.d. Mostar Ružica Udovičić i vršitelj dužnosti izvršnoga direktora Marinko Ostojić Sušac bili su dio delegacije Bosne i Hercegovine u okviru službene posjete člana Predsjedništva BiH Dragana Čovića Saveznoj Republici Njemačkoj.

Na Danu privrednika BiH u frankfurtskomu Haus der Wirtschaftu, Aluminij se predstavio upečatljivom prezentacijom u kojoj su iznesene precizne mogućnosti uspostavljanja novih oblika saradnje s njemačkim privrednicima.

“Ovo je svakako bilo i čast i izazov, a sada mogu kazati kako smo uspješno odgovorili postavljenoj zadaći. Naglasak naših prijedloga njemačkih ulaganja podijeljen je na kratkoročne i na dugoročne ciljeve, a u oba je slučaja ključ pronaći partnera i krenuti u realizaciju. Riječ je o projektima ulaganja u vraćanje naše proizvodnje u puni kapacitet, ali i o strateškim planovima izgradnje naše energane, potom izgradnje metaloprerađivačkih pogona i pogona nove elektrolize unutar našega tvorničkog kruga”, kazala je direktorica Udovičić, priopćeno je iz Aluminija.

Prethodni članakIstraživanje: SDP trenutno vodeća stranka u Hrvatskoj
Naredni članakUdvostručen obim trgovinske razmjene između BiH i Bugarske