Aco Pejović o djevojčici kojoj je spasio život: Zaplakao sam kada sam je vidio sretnu

Ponovo je aktuelna priča o djevojčici kojoj je pjevač Aco Pejović, prije desetak godina, spasio život.

Pomenuta djevojčica se pojavila na jednom njegovom koncertu, koji je tom prilikom prekinut, a pjevač se sada osvrnuo i na taj događaj.

– Suze su mi krenule kad su me podsjetili šta je bilo i kako je bilo i nju kad sam vidio onako sretnu, dijete jedno zdravo, lijepo, kao lutka je. Ja imam troje djece i svaki roditelj razumije ovo o čemu pričam. Puno mi je srce bilo te večeri. Hvala Bogu što je to sve tako ispalo. Što je ispalo kako treba, hvala Bogu, a ne meni – rekao je Pejović.

 

Pejović s Almirom kao bebom. Express

Riječ je o djevojčici Almiri Patković za čije je liječenje Aco prije čitavu deceniju uplatio novac. Nju su organizatori koncerta doveli kao iznenađenje Pejoviću. Kada ju je vidio pjevač nije mogao da vjeruje. Čvrsto ju je zagrlio, podigao, a onda joj je poljubio ruku.

Almira je imala samo 4 mjeseca kada je nju i njenu porodicu posjetio Aco Pejović. Njoj je tada bila potrebna operacija debelog crijeva.

Prethodni članakPorodica iz Jagodine za kojom se tragalo u Grčkoj je živa i zdrava: Bizaran razlog zbog kojeg se nisu javili nikome
Naredni članakSUKOB NAVIJAČA U CENTRU MOSTARA: Do kada će Mostar biti žrtva huligana?