Zadužbina srca, donacija knjiga se nastavlja

 

Biblioteka iz Kotor Varoši donirala knjige za m:tel akciju „Zadužbina srca – neka nas knjiga spaja“

Akcija „Zadužbina srca – neka nas knjiga spaja“, koju kompanija m:tel sprovodi sa Udruženjem „Humanitas“ svakog dana bilježi sve veći broj učesnika.

Nakon donacije knjiga Matične biblioteke Istočno Sarajevo, donacije se nastavljaju, a telefon m:tel-a i Humanitasa sve češće zvoni sa novim upitima građana i institucija gdje i kako mogu donijeti i donirati knjige za ovu plemenitu akciju.

Tako je krajem prošle sedmice u poslovnicu m:tel-a u Kotor Varošu stigla donacija od 35 knjiga Narodne biblioteke iz ovog grada.

Podsjećamo, s ciljem očuvanja maternjeg jezika, kulture, običaja i tradicije, Udruženje građana Humanitas pokrenulo je akciju prikupljanja knjiga koje su, ovoga puta, namijenjene ljudima koji žive u Melburnu u Australiji, a koji su porijeklom s prostora bivše Jugoslavije. Kompanija m:tel, želeći da podrži ovu neobičnu i lijepu akciju, stavila je na raspolaganje svoju široku mrežu poslovnica kao mjesta za prikupljanje knjiga.

Izaberite i vi jednu knjigu, prošetajte do prve poslovnice m:tel-a u svom gradu i ostavite je u kutiju s natpisom „Zadužbina srca – neka nas knjiga spaja“! Kutije se nalaze u svih 55 poslovnica m:tel-a širom BiH!

Više informacija o ovoj akciji pronađite na prodajnim mjestima m:tel-a širom BiH!

 

 

 

Prethodni članakTREBINJE: Napadnut maloljetnik, zadobio teške povrede
Naredni članakPočelo Evropsko prvenstvu u plivanju za juniore, Lana Pudar najveći bh. adut za medalju