Vučić sa patrijarhom i episkopima o važnim pitanjima, posebno o Kosmetu

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je danas Njegovu svetost patrijarha srpskog Porfirija i članove Svetog arhijerejskog Sabora Srpske pravoslavne crkve sa kojima je razgovarao o svim pitanjima od sudbinskog značaja za srpski narod i zemlju, posebno o Kosmetu.

Vučić je naveo da je sa pažnjom saslušao mišljenje patrijarha i episkopa, poručivši da su se saglasili da je jedinstvo naroda, pogotovo u vremenima velikih iskušenja, stub očuvanja države i nacionalnih interesa Srbije, kao i da Crkva, kao jedna od najvažnijih institucija, ima izuzetnu ulogu u očuvanju tog jedinstva.

– Sa Njegovom svetošću patrijarhom Porfirijem i episkopima SPC razgovarao sam o svim pitanjima od sudbinskog značaja za naš narod i zemlju, kao i o teškoćama koje nam predstoje na međunarodnom političkom planu, pogotovo po pitanju Kosova i Metohije – napisao je Vučić na Instagramu uz zajedničku fotografiju sa patrijarhom srpskim Porfirijem.

Prethodni članakNOVAČE, KOJI TI K****? OVO NISTE VIDJELI NA TV! Novak isprozivao Ivaniševića, a ovakav odgovor od svog trenera NIJE OČEKIVAO!
Naredni članakKRVAVA BAJKA 21. VIJEKA! MAJKA UČENICE NASTRADALE U ŠKOLI: Od 3. maja Ribnikar za mene nije škola! Učite djecu empatiji i vrijednostima