Vučić: Albanski policajci uperili puške u Danila, nisu mu skinuli majicu

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da su albanski policajci kod Podujeva, u njegovog sina Danila, koji je bio na KiM na skupu u Gračanici povodom Vidovdana, uperili puške tražeći da po svaku cijenu skine majicu s natpisom “Predaja nije opcija”, ali da to nisu uspjeli.

– Tek sada sam saznao šta se sve dešavalo na KiM – napisao je predsjednik Srbije nešto poslije ponoći na Instagramu.

– Posljednji put kada su zaustavili Danila, nedaleko od Podujeva, albanski policajci tražili su da, po svaku cijenu, skine majicu na kojoj je pisalo “Predaja nije opcija”. Danilo nije pristao, a onda su uperili puške u njega i pitali “Ime oca?” On je odgovorio: “Aleksandar! To je moj tata i vaš predsjednik!” Majicu mu nisu skinuli, obraz mu nisu ukaljali. Predaja nije opcija! – naveo je predsednik Srbije.

Vučić je ranije sinoć izjavio da su tzv. kosovski policajci automobil u kome je bio njegov sin tri puta zaustavljali i pretresali.

– Čestitam Aljbinu Kurtiju na hrabrosti. Kurti nije tako hrabar kada je u mom društvu, ali jeste kada pošalje neke druge da se iživljavaju na tuđoj djeci. Samo nek nastavi. Predaja nije opcija, za to bi se neki uplašili – rekao je Vučić.

Prethodni članakVučić: Albanski policajci uperili puške u Danila
Naredni članakPetrović: U toku ulaganja u revitalizaciju energetskih sistema