VIŠKOVIĆ U NEVESINJU: VELIKI BROJ DJECE ZNAK DA OVDJE VRIJEDI ULAGATI

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković čestitao je danas Nevesinjcima krsnu slavu opštine – Spasovdan i istakao da je veliki broj djece, prisutne na proslavi, znak da vrijedi ulagati u ovu lokalnu zajednicu prema kojoj je i Srbija bila izdašna.

Višković je poželio da svaki sljedeći Spasovdan dočekuju u još razvijenijoj i boljoj sredini u kojoj treba da žive.

“Ohrabruje me ovaj veliki broj djece među nama, što je znak da ovdje ima života i da ovdje vrijedi ulagati, da vrijedi razvijati ovo mjesto”, rekao je Višković u obraćanju okupljenima.

On je istakao da je Srbija u proteklom periodu dokazala na djelu ono što se stalno ponavlja, da su Republika Srpska i Srbija jedno, a da ih samo jedna divna rijeka Drina razdvaja.

Višković je ukazao da je Srbija pogotovo bila izdašna prema ovoj lokalnoj zajednici, te je zahvalio u ime građana Republike Srpske i Vlade.

“Svakako ćemo i u budućem periodu, i Vlada Srpske, a siguran sam i Vlada Srbije, pomagati ne samo ovu lokalnu zajednicu nego sve lokalne zajednice širom Republike Srpske”, istakao je Višković.

Prethodni članakLITURGIJOM POČELO OBILJEŽAVANJE SPASOVDANA U NEVESINJU
Naredni članakPROSLAVLJEN SPASOVDAN U NEVESINJU, VLADIKA DIMITRIJE: NA MUCI SE POZNAJU JUNACI, A TO SU NEVESINJCI UVIJEK BILI I BIĆE