Uznemirujuće: Teška povreda mladog igrača Partizana, trener se uhvatio za glavu

Crno-bijeli su sa 5:0 pobijedili slovenačkog trećeligaša Pesnicu i taj meč Jevremović neće da pamti po dobru jer je u njemu povrijedio koljeno. Igrao se 32. minut utakmice kada je Jevremović, do tada jedan od boljih na terenu, uklizao lijevom nogom u pokušaju da povrati posjed i loptu i stradalo je desno koljeno.

Odmah se na licu vidjela bolna grimasa momka koji je samo koju desetinu sekundi ranije vukao napad svog tima i pokušavao da ugrozi Uroša Poljaneca.

Jauci igrača su se čuli i u prenosu, Igor Duljaj, Partizanov trener se uhvatio za glavu, a ljekari su odmah dotrčali do fudbalera.

Pokušali su da mu pomognu, prekid je potrajao nekoliko minuta, a utakmica je nastavljena nakon što je Janko, uz pomoć saigrača i sa ledom na nozi, napustio teren. Teško je reći koliko ga duga pauza očekuje, ali jeziva scena iz Slovenije zaledila je mnoge i pored terena i na njemu.

Partizan je meč priveo kraju sa 5:0, a sve golove je postigao u drugom poluvremenu. Strijelci su bili Nemanja Trifunović, Nikola Terzić (dva gola), Bibars Natkho i Milan Aleksić.

Prethodni članakMostar: Autobus proletio kroz ogradu “Fisa”
Naredni članakU Mostaru otkrivena laboratorija za uzgoj marihuane