INCIDENTI NA KRAJU Košarkaši Zvezde zaštitili svoje rivale (VIDEO)

Centar Partizana Matijas Lesor htio je da se fizički obračuna sa navijačima poslije utakmice.

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Partizan 85:81 i došli su do 2-0 u finalnoj seriji ABA lige. Sada su na pobjedu od odbrane titule ABA lige, a treća utakmica igra se 1. juna.

Matijas Lesor je fauliran na tri poena zaostatka na 11 sekundi do kraja. Pogodio je prvo bacanje i smanjio na minus dva, ali je onda pokušao da namjerno promaši bacanje i uhvati loptu.  Nije uspio, sviran je prekršaj i to je bio kraj Partizana, koji je u narednom napadu primio koš.

Odmah po završetku, Lesor je otišao do tribine i ušao u sukob sa navijačima Crvene zvezde.

Na snimku koji se pojavio vidi se kako je nešto sa tribina palo i pogodila člana stručnog štaba Partizana Bogdana Karaičića koji je odmah otrčao do zapisničkog stola. Lesor je ušao u sukob sa igračima Zvezde koji su ga smirivali a zatim su se zaletjeli na tribinu sa koje su im uzvratili pa su polijevali vodom navijače partizana i gađali raznim predmetima.

Nekadašnji centar crveno-bijelih je teško podnio poraz i htio da se bije sa domaćim navijačima.

Nakon incidenta, svašta je uletjelo na teren, a košarkaši Zvezde su ga ispratili do svlačionice i zaštitili su svoje rivale, te smirili svoje pristalice. Igrači u crveno bijelom su stali ispred svojih sportskih rivala i tražili od navijača da se smire.

Inače tokom meča navijači su vrijeđali trenera Partizana Željka Obradovića , te Zorana Savića .

Prethodni članakDRAMA U PIONIRU Zvezda povela 2-0 u finalnoj seriji
Naredni članakPRVA POMOĆ Ako vas ubode pčela ili osa i primijetite nekoliko simptoma, obavezno se javite ljekaru