UKRSTILI TALENTE! DINO MERLIN NAPISAO PJESMU ČOLI: Spot snimljen u rodnom gradu pjevača ovo su detalji numere

Zdravko Čolić i Dino Merlin nakon mnogo godina ponovo su ukrstili svoje talente. Zdravko je prošle nedelje boravio u Sarajevu gde je i snimio spot za pjesmu “Biraj ti”, čiji je autor Merlin.

Ovo nije prvi put da najveće muške zvijezde u regionu sarađuju. Prije 18 godina Dino je napisao jedan od najvećih hitova Čole “Kao moja mati” a pre 34 godina uradio je i pjesmu “Da ti kažem šta mi je”. Kako kaže izvor koji je bio na snimanju spota, pjesma će sigurno biti vanmremenski hit. Spot je snimljen u gradu odakle su obojica potekli, tema pjesme nema veze sa Sarajevom, ali se pominje Beograd. Scene su snimane u jednom od najljepših restorana.

– Biće ovo jedna pjesma uz koju će moći i da se plače i da se veseli. Da se čaše lome i od sreće i od tuge. Mnogo ljudi je učestvovalo u spotu, a radio ga je jedan od najpoznatijih bosanskih reditelja Arnej Misirlić. Sve je bilo u strogoj tajnosti, pa su učesnici na setu morali da ostave telefone u zasebnoj prostoriji. O tekstu pjesme ne smijem mnogo da pričam, ali vjerujte mi pjevaće se i po kućama i po kafanama i na svadbama – rekao je izvor.

Podsjetimo, na Merlinovom koncertu u Beogradu koji je bio prošle godine u novembru jedan od gostiju bio je upravo Zdravko Čolić. Kada se on pojavio na bini te večeri od ovacije publike bukvalno se treslo tlo arene, a aplauz je trajao više od šest minuta. Tada je Dino za domaće medije izjavio da mu je Čola rekao da može biti gost samo jednu noć, na šta mu je on odgovorio da nema nikakvih problema i da samo izabere koji će to biti dan. Dino je u jednom intervjuu otikrio i da je Čolić njegov idol i da je kao mali želeo da bude kao on.

Kurir.rs

 

Prethodni članakČović: Demotivisati bošnjački narod da glasa za hrvatskog člana Predsjedništva
Naredni članakOvo je pravo vrijeme za prvu šoljicu kafe