Uhapšen napadač iz Doboja koji je ranio muškarca

Mićo Miladinović (27) iz Doboja uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da ubije poznanika Bojana Bjeloševića (33), kojeg je ranio hicem iz pištolja u ugostiteljskom objektu na benzinskoj pumpi “Nešković” u Ulici Nikole Pašića u Doboju, potvrđeno je “Nezavisnim”.

Bjelošević je hicem pogođen u podlakticu i ukazana mu je pomoć u bolnici, a kako saznajemo radi se o lakšoj povredi.

Sukob dvojice mladića desio se u subotu popodne i sve se odigralo veoma brzo da prisutni u lokalu nisu ni primijetili da se nešto dešava dok se nije začuo pucanj.

“Miladinović je oko 13.40 ušao u lokal gdje je sjedio Bjelošević i ubrzo potom pucao na njega te pobjegao. Prema riječima ljudi koji su se tu zatekli, između njih nije bilo neke veće svađe pa nisu ni obraćali pažnju dok se nije začuo pucanj. Pretpostavlja se da su motiv sukoba neriješene razmirice odranije”, rekao je izvor blizak istrazi.

Dodao je da je Miladinović odmah nakon što je ranio poznanika istrčao iz lokala.

Oba mladića poznata su odranije po činjenju krivičnih djela, a kako saznajemo osumnjičeni Miladinović je poznat po krađama, ali i tučama i nasilnom ponašanju.

Policijska uprava Doboj, navodeći inicijale, saopštila je da su Miladinovića nakon intenzivne istrage pronašli i uhapsili juče u 12.50 u Ulici srpskih sokolova u Doboju.

“Policija sumnjiči M.M. da je iz pištolja pucao i ranio sugrađanina B.B. Obavljen je uviđaj i prikupljeni su dokazi, a postupajući tužilac je slučaj okarakterisao kao pokušaj ubistva”, rekli su u Policijskoj upravi Doboj.