Ubijena žena u kafiću na KiM: Treće ubistvo za pet dana

Jedna osoba je ubijena a tri su ranjene u pucnjavi u kafiću u selu Rudnik kod Srbice, u ranim jutarnjim satima, potvrdila je policija i navela da su napadači u bjekstvu.

Portparol policije Avni Zahiti medijima na albanskom rekao je da su oko 1.21 dobili informaciju o pucnjavi u kafiću u selu Rudnik kod Srbice.

“Na lice mjesta odmah su stigle neophodne policijske jedinice i medicinska ekipa”, dodao je Zahiti.

Prema njegovim riječima, na osnovu prvobitnih informacija sa uviđaja, četiri osobe povrijeđene su vatrenim oružjem. Jedna od povrijeđenih, N.L., stara 39 godina, preminula je na licu mjesta, dok su tri povrijeđene, takođe iz vatrenog oružja, upućene na liječenje u Klinički centar u Prištini.

“Sumnja se da su dvije maskirane osobe ušle u kafić, pucale iz pištolja i pobjegle u nepoznatom pravcu. Na licu mjesta pronađeno je i zaplijenjeno nekoliko čaura”, rekao je Zahiti.

Prije tri dana u Klini jedna osoba podlegla je ranama zadobijenim iz vatrenog pištolja, a vinovnik pucnjave je u bjekstvu. Dva dana ranije, u Prištini, takođe u pucnjavi u lokalu, ubijen je muškarac a dvadeset jedna osoba je povrijeđena.

Prethodni članakSUKOB NAVIJAČA U CENTRU MOSTARA: Do kada će Mostar biti žrtva huligana?
Naredni članak“Baš je pretjerala” – Jovana Jeremić objavila nikad vreliju fotografiju, komentari se samo nižu