U Republici Srpskoj 119 novozaraženih, preminulo 15 osoba

Od posljednjeg izvještaja o epidemiološkoj situaciji u Republici Srpskoj, u posljednja 24 časa, u Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske, Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske i u Bolnici Sv. Vračevi u Bijeljini izvršeno je testiranje 374 laboratorijskih uzoraka, a virus korona potvrđen je kod 119 osoba.

Radi se o 44 muškaraca i 75 žena, od kojih je 35 mlađe, 52 srednje i 32 starije životne dobi.

Prema mjestu prebivališta, 18 osoba je iz Banjaluke, 13 iz Višegrada, 12 iz Bijeljine, 11 iz Foče, devet iz Trebinja, sedam iz Rogatice, šest iz Sokoca, po pet iz Istočne Ilidže, Laktaša, Pala i Rudog, četiri Šipova, po dvije iz Gacka, Kalinovika, Kotor Varoša i Ribnika i po jedna iz Bileće, Bratunca, Gradiške, Zvornika, Istočnog Novog Sarajeva, Kozarske Dubice, Mrkonjić Grada, Prijedora, Trnova, Ugljevika i Čajniča.

U posljednja 24 časa, Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske prijavljeno je 15 smrtnih slučajeva. Radi se o 10 muškaraca i pet žena, mlađe, srednje i starije životne dobi od kojih su po dvije osobe iz Banjaluke i po jedna iz Gradiške, Srpca, Višegrada, Stanara, Ribnika, Mrkonjić Grada, Šamca, Modriče, Prijedora, Kozarske Dubice, Rogatice, Foče, i Prnjavora.

Prethodni članakPATRIJARH U SARAJEVU: VJERA BEZ DJELA JE MRTVA
Naredni članakPoslije ubistva na tramvajskim šinama Vučić je saznao da ga ekipa Dijane Hrkalović PRISLUŠKUJE