U jeku skandala sa Harisom, pjevač šokirao priznanjem: Bojan Leksington pred Cecom otkrio da mu je PRIVLAČNA MELINA DŽINOVIĆ

U novoj epizodi, druge sezone “Ceca show”, najveća muzička zvezda na Balkanu, Svetlana Ceca Ražnatović ugostila je kolege Bojana Vaskovića i pjevačicu Daru Bubamaru.

Uz svoje goste i Ceca je otvorila dušu, pa je otkrila i gdje u Evropi su joj najbolji frajeri.

– Jedino gdje sam zapamtila, toliko lijepih ljudi, sigurno jedno 30-ak prelijepih muškaraca, a da nije ex Ju, to je bilo u Amsterdamu. Nevjerovatno, tad i nikad više – kaže Ceca, piše Blic.

Ceca je otkrila koji su za nju najbolji frajeri na domaćoj estradi, a zatim je pitala i Daru Bubamaru da joj nabroji pet top frajera na estradi, pa je dobila neočekivane odgovore.

– Meni Bojan, Adil, Joksimović, Saša Kovačević, Vojaž i Nucci – kaže Ceca.

Dara je otkrila da njen fah nisu stariji muškarci i pjevači, ali i da je sa fudbalerima imala najljepše iskustvo.

– Moj fah nisu pjevači, ali evo Bojan, Saša Kovačević i Nucci mi se sviđa, i Zdravko Čolić je onako čovjek za sva vremena. Fudbaleri su mi na blok! Imala sam par momaka košarkaša, voljela sam to tako da su veliki i da me zgrome. Fudbaleri su bolji utisak ostavili – kaže Dara Bubamara.

Sa druge strane Bojan Vasković, pored svojih koleginica izdvojio je i jednu sportistkinju.

– Melina Džinović, Aleksandra Prijović, Svetlana Ražnatović, Dara Bubamara, Ivana Španović – kaže Bojan i dodaje da bi mogao beskonačno da nabraja, jer su mu ljudi sa Balkana posebno lijepi.

Prethodni članakMeđunarodna konferencija u Vrnjačkoj Banji: Cilj eliminisati Dodika iz političkog života
Naredni članak“Moje dijete se rodilo sa cerebralnom paralizom” Fatalna Srpkinja iz 3 braka ima 3 sina, a njen život je obilježila velika PORODIČNA TRAGEDIJA