“Moje dijete se rodilo sa cerebralnom paralizom” Fatalna Srpkinja iz 3 braka ima 3 sina, a njen život je obilježila velika PORODIČNA TRAGEDIJA

Elena Karaman Karić danas je uspješena poslovna žena i brižna majka, a s godinama sve je više okrenuta unutrašnjim vrijednostima i duhovnosti.

Kćerka naše poznate kreatorke Verice Rakočević uspjela je ono što malo kojoj ženi polazi za rukom: tri braka sa trojicom muškaraca zvučnih imena.

Naime, Elena je prvog sina Luku Mijatovića dobila je u braku sa srpskom fudbalskom zvijezdom Peđom Mijatovićem, drugog sina Matiju Draškovića sa biznismenom Andrijom Draškovićem, a trećeg sina Simona, koji je nedavno napunio 18 godina u braku sa biznismenom Jugoslavom Karićem.

Iako mnogi misle da Elene uživa u luksuzu, ona je prošla kroz veliku patnju. Elena je sina Luku, kao i Andreju koji je tragično preminuo, dobila u braku sa fudbalerom Predragom Mijatovićem, a jednom prilikom govorila je o tome, prenosi Blic.

Elena Karić je 2009. godine doživjela porodičnu tragediju kada je njen sin u Andrej, preminuo kada je imao 13 godina.

Borbe koje je godinama vodila ispričala je davne 1998. godine u intervjuu za magazin Dama.

– Desilo mi se posljednje što sam mogla da pretpostavim, porođaj se iskomplikovao i moje dijete se rodilo sa cerebralnom paralizom. Nikada nismo ni saznali šta se zapravo desilo. Koliko su ljekari pogrešili, a koliko se sudbina poigrala sa nama, vjerovatno nikada nećemo saznati. Intimno mislim da je osnovni problem bio u tome što nisu našli za shodno da dijete, koje je rođeno pet nedjelja ranije, stave u inkubator, oslanjajući se na njegovu tjelesnu težinu. Kako sam ja proučila sve moguće medicinske leksikone i prošpartala sve svjetske pedijatrijske klinike, ispostavilo se da ljekari ne samo što odmah poslije porođaja nisu odreagovali kako je trebalo, nego mu čak ni valbulu za hidrocefalos koji je naknadno dobio nisu ugradili na vrijeme. Kada je Andrea napunio osam mjeseci potvrdili su ono u šta sam ja odavno sumnjala – dijagnoza je bila cerebralna paraliza. Nisam morala da čekam da dijete napuni osam mjeseci, da bih konstatovala da sa njim i te kako nešto nije u redu, jer možda ne umijem što-šta, ali majka da budem definitivno znam – pričala je dizajnerka svojevremeno.

Prethodni članakU jeku skandala sa Harisom, pjevač šokirao priznanjem: Bojan Leksington pred Cecom otkrio da mu je PRIVLAČNA MELINA DŽINOVIĆ
Naredni članakDenver razbio Minesotu sa +27: Nikola Jokić dominirao, nedostajala mu asistencija za tripl-dabl učinak!