U Berkovićima pronađeno 5 stabljika indijske konoplje

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje su u mjestu Dulaći, opština Berkovići, pronašli 5 stabljika zeljaste biljke koja svojim karakteristikama asocira na indijsku konoplju.
”Policijski službenici Policijske stanice Berkovići, zajedno sa Odjeljenjem za organizovani kriminalitet i droge su u rejonu sela Dulaći, opština Berkovići, pronašli 5 stabljika zeljaste biljke koja svojim karakteristikama asocira na opojnu drogu marihuanu, visine od 0,59 do 1,41 m. Uviđaj na mjestu pronalaska stabljika izvršen, kojom prilikom su izuzete stabljike indijske konoplje. Izvršeni su pretresi šireg lica mjesta pronađenih stabljika, a sve u cilju pronalaska predmeta i tragova koji mogu poslužiti u dokumentovanju navedenog krivičnog djela”, saopšteno je iz PU Trebinje.
Policijski službenici ove Uprave nastavljaju rad na dokumentovanju krivičnog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“, kao i na otkrivanju jednog ili više počinilaca ovoga krivičnog djela.
Policijska uprava Trebinje je u toku 2021. godine ukupno evidentirala 81 slučaj zloupotrebe opojnih droga, i to šest krivičnih djela „Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga“, kao i 75 prekršaja iz oblasti zloupotrebe opojnih droga.

Prethodni članakCIJENE DIVLJAJU – Cijena brašna “skočila” za čak 12 odsto, ulja za 37 odsto
Naredni članakGordan Lauc: Treba ukinuti sve mjere