Turističke oganizacije Trebinja i Čačka potpisale protokol o saradnji

Juče je u prostorijama Gradske uprave grada Čačka potpisan protokol o saradnji između Turističkih organizacija Trebinja i Čačka.

Potpisivanju protokola prisustvovali su direktori turističkih organizacija Trebinja i Čačka g-đa Mirjana Putica i g-din Vojin Jakovljević, zamjenik gradonačelnika Čačka gospodin Vladan Milić, zamjenik gradonačelnika Trebinja gospodin Dražen Bošković te načelnik Odjeljenja za turizam, poljoprivredu i preduzetništvo gospodin Bojan Vučurević.

Protokol je potpisan sa ciljem unapređenja saradnje u oblasti turizma, saradnje na projektima, zajedničke turističke promocije i zajedničkog nastupa na međunarodnim i domaćim sajmovima turizma.

Cilj je i bolja povezanost predstavnika turističke privrede, a regionalna saradnja se može odraziti pozitvno i na privredu, kulturu, sport i druge oblasti.

Protokol predviđa, da se uspostavljanjem saradnje, prošire i razmene znanja i pozitivna iskustva u poslovanju turističkih organizacija i privrednih subjekata oba grada. Uvjereni smo da će saradnja doprinijeti pozitivnim efektima u oblasti turizma i uticati na privredni razvoj.

Prethodni članakNe može se granični prelaz u BiH nazvati po mjestu u Hrvatskoj
Naredni članak“MILICA MI KUPUJE SVU GARDEROBU” Ana Brnabić otkrila detalje iz privatnog života: Evo koji joj je nadimak i kako se nosi u ulozi roditelja