“MILICA MI KUPUJE SVU GARDEROBU” Ana Brnabić otkrila detalje iz privatnog života: Evo koji joj je nadimak i kako se nosi u ulozi roditelja

Premijerka Srbije Ana Brnabić gostovala je sinoć u emisiji Ognjena Amidžića, što je prvo njeno gostovanje u nekom televizijskom šou-programu, a dotakla se činjenice da je prva žena koja je postala premijer u Srbiji, kao i prva pripadnica LGBT zajednice na toj funkciji, te situacija iz prošlosti o kojima dosad javno nije pričala.

Ana BrnabićFOTO: SCREENSHOT
Ana Brnabić

– Bilo mi je teško što sam premijer posle Vučića. To što sam prva žena premijer, dio LGBT zajednice, sve to, to nije toliko. Nisam imala nekako ni vremena da se bavim tim stvarima na taj način. Bilo je ludo i hrabro da prihvatim ovakvu odgovornost kakvu nosi pozicija. Kad se boriš, boriš se do kraja – kazala je Brnabićeva, te priznala da priželjkuje više sna.

– Voljela bih da više spavam, ono što je optimalno, nekih sedam sati recimo. Mnogo mi je teško da ustanem ujutru u pola sedam. Mnogo bi mi značilo da mogu više da spavam – rekla je u emisiji, pa otkrila šta je sve tokom odrastanja znala da radi majci i ocu.

Ana BrnabićFOTO: SCREENSHOT
Ana Brnabić

– Mnogo gluposti sam radila, pakao sam priređivala mojim roditeljima. Svaki dan su bile gluposti. Pustili su me da izdivljam. Najveća glupost je bila u to vrijeme kad sam pravila tehno žurke, posle tri dana sam im vratila auto. Tri dana nisam bila kući. Jednom sam otišla u Crnu Goru na pola sata. Nestalo mi je novca, nisam mogla da se vratim, pa sam zvala najboljeg prijatelja da mi kupuje avio-kartu da se vratim. Užasno je bilo za moje roditelje – navela je Ana Brnabić, te otkrila da joj je nadimak Aša, kao i da joj partnerka Milica kupuje garderobu.

– Ja ne znam brendove, marke. Meni Milica sve kupuje. Zaista ne znam – kazala je u emisiji “Amidži šou”, pa navela da najviše voli da sluša muziku iz osamdesetih, ali i ko joj se nekada sviđao.

– Kristina Egersegi, mađarska plivačica. Oduvek sam voljela plivanje, ona mi se dopadala – rekla je premijerka Srbije.

Brnabić je govorila i o sinu Igoru.

– Sin mi je jednom rekao: “Kako si zamenila trubu sa hornom?”, ostala sam bez reči. Zna sve te instrumente, voli klasičnu muziku, a ima samo tri godine. Jako je pametan, oduševio me je tad kad je to rekao. Uvijek gledamo taj njegov omiljeni crtani, to se svaki dan pušta u našoj kući – rekla je Ana Brnabić, pa istakla da nije stroga u vaspitanju sina kao njena partnerka Milica, te pokazala privatne fotografije, poput onih sa bratom i majkom.

– U odličnim sam odnosima sa bratom, stvarno. Između nas je razlika samo 15 mjeseci, oduvek smo bliski – kazala je premijerka Srbije.

 

Prethodni članakTurističke oganizacije Trebinja i Čačka potpisale protokol o saradnji
Naredni članakPotvrđena optužnica protiv devet osoba za zločine u Hercegovini