TREBINjSKI PDP OSUO PO VUKANOVIĆU

Gradski odbor Partije demokratskog progresa /PDP/ Trebinje saopštio je da poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojši Vukanoviću smeta svako koga ne može da potčini ili politički pobijedi.

U PDP-u su, nakon Vukanovićevih optužbi da je predsjednik trebinjskog odbora ove partije Slavko Vučurević sklopio politički pakt sa predsjednikom Gradskog odbora SNSD-a Lukom Petrovićem, naveli da Vukanović ni nakon devet godina ne može da podnese poraz na izborima 2012. godine, kada je, kako tvrde, bio naručeni kandidat SNSD-a.

“Znamo za namjere gospodina Vukanovića da pokušavajući da razbije Gradski odbor PDP-a ponovo pokuša da dođe do mandata narodnog poslanika. Znate kako narod kaže: „Zavadi pa vladaj“. Godinama nismo odgovarali na atake i lavež Nebojše Vukanovića, ali blato nikako da se otkači sa našeg đona. Vukanoviću smeta svako koga on ne može potčiniti ili politički pobijediti. Samozvani „pravednik“ ili „kantar efendija“ mjeri svakog, samo ne sebe i svoje djelo-razumljivo, nema šta. Juče na televiziji „N1“ kritikuje Draška Stanivukovića, a već danas, salvom laži, neistina i podmetanja napada Slavka Vučurevića.
Ali neka, nabijeđeni kandidat za najviše državne funkcije umiljato se smijulji sa Federalnih medija, udvarajući se tamošnjoj javnosti napadima na određene ličnosti iz RS-a.
Možda ga to kvalifikuje da ga SDA kandiduje za neku od funkcija, pa tako, od trebinjskog mahalskog pjetlića, postane pravi bosanski horoz. Vukanoviću, samozvani kandidatu za najviše državne funkcije, nikako da shvatiš da blato nikada nije i ne može biti na površini, već samo na dnu. Ispratićemo te sa mišlju velikog Andrića: „Jadan je onaj koji mora ponižavati druge da bi uzdigao sebe“. Ti to sigurno jesi. Nebojša, ispod rđe nema zlata”, navodi se u saopštenju trebinjskog PDP-a.

Vukanović je iznio tvrdnje da Vučurević i Petrović politički sarađuju, a da su zauzvrat neki ljudi bliski Vučureviću zaposleni u elektroenergetski sektor.

Prethodni članakPALE PRESUDE: Dvoglavi orao više NIJE NEPOŽELJAN u FBiH
Naredni članakNAKON KONKURSA U MUP-u: INSTITUCIJA OMBUDSMANA ZABRINUTA ZBOG POLOŽAJA SRBA U HNK