Transrodna pjevačica Electra Elite se udala u Mostaru za Nenada Vujanovića

Transrodna pjevačica Electra Elite juče se udala u Mostaru za biznismena i sportistu Nenada Vujanovića.

Pjevačica je prije tri dana doputovala u Sarajevo iz Ciriha, gdje je odsjela sa prijateljima. U subotu u popodnevnim satima sve je bilo dogovoreno i organizovano u Mostaru.

Ovom činu prisustvovalo je oko 200 zvanica, koji su bili uz Electru na njen najvažniji trenutak i životni preokret.

Electru je krajem augusta ovdje zaprosio biznismen, koji se u nju zaljubio na prvi pogled. Upoznali su se u maju, tokom njenog boravka u Bosni i Hecegovini i od tada su nastavili kontakt, a ubrzo započeli vezu. On je nju nekoliko puta posjetio u Cirihu, gdje inače živi i radi, pa su zahvaljujući njegovim dolascima održavali ljubavni odnos – otkriva izvor blizak paru.

Nenadu ne smeta njen posao, naprotiv podržava je.

-Prije nego što ju je upoznao bio je fasciniran njenim likom i djelom. Znao je da se bavi prostitucijom i šoubiznisom. Nijednog trenutka je nije odvukao od toga, niti joj je predlagao da promijeni zanimanje. Naprotiv, zavolio ju je takvu kakva jeste, zato je riješio da je oženi –kazao je izvor.

Podsjetimo, Electra iza sebe ima brak sa ženom i dvoje djece. Nakon razvoda i odluke da postane žena, pjevačica je dobila podršku svoje porodice, a bivša supruga joj je sada nabolja prijateljica.

Prethodni članakLjubić: Bošnjački kadrovi prijete ratom, ne Dodik
Naredni članakRakić proglasio pobjedu Srpske liste u svih 10 opština sa srpskom većinom