STIGLI REZULTATI VJEŠTAČENJA: Otkriveno šta je majka Danke Ilić pretraživala na telefonu

NAKON vještačenja telefona majke nestale Danke Ilić otkriveno je da je ona neposredno prije nestanka djeteta guglala granični prelaz između Srbije i Rumunije, piše Informer.

– Jako je čudno ponašanje majke i ono što je tražila u kompjuteru i telefonu neposredno pre nestanka. Ona je pretraživala na Guglu granični prelaz Kladovo – Turnu-Severin – otkrio je glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

Takođe, majka djeteta guglala je i krivičnu odgovornost, kolika je za neka određena krivična djela.

Glavni urednik Informera iznio je još jednu ekskluzivnu informaciju. 

– Svi treba da znamo da policija maksimalno čini sve ne bi li mala Danka bila pronađena. Dvije ili tri nedelje prije nestanka, njeni roditelji su je vodili na specijalistički pregled u Beograd. Kakav pregled je bio i o čemu se tačno radi, ne mogu sad da kažem zbog istrage – ispričao je Vučićević.

Podsiećamo, potraga za dvogodišnjom dievojčicom Dankom Ilić (2) iz Bora, koja je nestala u utorak, 26. marta, u 13.45, u naselju Banjsko polje, ušla je u osmi dan, ali jasnih informacija o sudbini dieteta, nažalost, još nema.

U trenutku nestanka, mala Danka je imala ljubičaste pantalone i maslinastozelenu jaknu.

U istragu se uključila i austrijska policija, nakon što se pojavio snimak iz Beča na kojem su, navodno, dvije Rumunke sa djevojčicom koja izgledom i uzrastom nevjerovatno podsjeća na Danku. Ambasada Srbije pozvala je sve koji u Austriji prepoznaju dejvojčicu sa snimka da odmah pozovu policiji, a u međuvremenu je i Interpol objavio međunarodnu potragu za djevojčicom iz Srbije.

Prethodni članak“OVO JE PRIORITET”: Ambasador u Beču otkrio najnovije informacije o potrazi za malom Dankom
Naredni članakKnjiževnik Đorđe Matić dobitnik nagrade “Momo Kapor”