STIGAO HIT DUET: Gaga i Dženan napravili nezapamćen ”Korak”! (video)

“Korak” na koji se dugo čekalo upravo su napravili Dragana Gaga Rakčević i Dženan Lončarević. Duetska pjesma u koju su ovo dvoje talentovanih umjetnika utkali svaku emociju, “ugledala je svjetlost dana” i svi koji su je već čuli mišljenja su da je stigao ogroman hit. Pjesma čiji su tvorci hitmejkeri Mladjan Dinkić (komponovao muziku) i Saša Milošević Mare, (autor teksta i aranžmana) dobila je i ekranizaciju za koju je ovoga puta zadužen Vedad Jašarević. A da su Gaga i Dženan odmah bili svjesni da su napravili veliku stvar, potvrdio je i sam pjevač:
– Drago mi je što smo Gaga i ja snimili duet i sa sigurnošću mogu da kažem da imamo hit. Ova devojka mnogo dobro peva. A zahvalio bih Maretu i mom dugogodišnjem prijatelju Mladjanu Dinkiću što su napravili ovako dobru pesmu – kazao je Dženan, dok Dragana ističe da je za nju ovo bilo kao san:
– ⁠I dalje nisam svesna šta se dešava, na moju veliku čast i zadovoljstvo presrećna sam što smo uspeli da ostvarimo saradnju. Dženan mi je od starta podrška, sedeo je sa mnom u studiju dok sam pevala svoj deo. Ovo je nešto posebno, veoma poštujem Dženana i pevaću i njemu prateće vokale (smeh)- kazala je Dragana koja je ranije vokalno pratila Cecu i Sašu Matića.
Video spot za pjesmu “Korak” možete pogledati i vi, na sledećem linku:

 

Prethodni članakGaga se vraća na velika vrata! Nekada je pjevala sa Cecom i Sašom Matićem, sada su joj Mare i Dinkić napravili hit! (video)
Naredni članakVOZILO NAMJERNO ZAPALJENO Da li je u buktinji izgorio automobil u vlasništvu sina načelnika Pala