Gaga se vraća na velika vrata! Nekada je pjevala sa Cecom i Sašom Matićem, sada su joj Mare i Dinkić napravili hit! (video)

Dragana Rakčević Gaga, nekadašnja saradnica i prateći vokal Svetlane Cece Ražnatović i Saše Matića, prije par godina je svoj život preselila u Ameriku, gdje uspješno nastupa u tamošnjim velikim klubovima. Međutim, sada je donijela odluku da počne sa snima autorske pjesme i da se na “velika vrata” vrati u Srbiju i u naš region, pa je upravo objavila hit pjesmu “Zabranjena ljubav”.
Dragana je svoje povjerenje ukazala muzičkim profesionalcima, nekadašnjem guverneru i ministru finansija  Mlađanu Dinkiću i kompozitoru Saši Miloševićiu Maretu, čije pjesme već imaju preko 400 miliona pregleda na YouTube-u. Upravo sa ovim autorskim tamdemom Gaga je započela pripremu svog prvog albuma.
Kao prvu u nizu, Gaga je upravo objavila pjesmu Zabranjena ljubav, za koju je muziku komponovao Mlađa, dok je autor teksta i aranžmana Mare. To je inače rimejk istoimene pjesme kojom su ova dva autora priije devet godina započeli veoma uspješnu saradnju sa proslavljenim Sašom Matićem. U završnoj fazi priprema su još tri nove pjesme za Gagu, od kojih će jedna biti duet sa jednim našim veoma poznatim pjevačem i muzičkom zvijezdom, dok se objavljivanje cijelog albuma planira do kraja ove godine.
Video za pjesmu “Zabranjena ljubav” je uglavnom snimljen u studiju Saše Miloševića Mareta, a u njemu se osim Gage pojavljuju i drugi izvođači ove pjesme, uključujući i oba autora ove numere. Talentovana Gaga, koja je ujedno i jedna od muzički najobrazovanijih jpevačica na estradi, s obzirom da je pohađala i muzičku akademiju, a odlično svira i klavir, ima veliku podršku i Saše Miloševića Mareta i Mlađana Dinkića, koji su saglasni da ima ogroman potencijal da uskoro postane nova muzička zvijezda:
– Uvjereni smo da će Gaga napraviti veliki uspeh, ona ima izuzetno kvalitetan vokal i jako pozitivnu energiju i sada je vreme da široj publici pokaže šta ume. Jako se radujemo ovoj saradnji i nadamo se da će za koju godinu Gaga puniti hale u celom regionu – saglasni su i Mlađan i Mare.
Video sa pjesmu Zabranjena ljubav možete pogledati i vi, na sljedećem linku:

Prethodni članakDodik: Srbija i Republika Srpska treba da urade sve da sačuvaju mir
Naredni članakSTIGAO HIT DUET: Gaga i Dženan napravili nezapamćen ”Korak”! (video)