Stanković: Sankcije su prolazne, važno da se srpski narod homogenizuje

Direktor Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove Dragan Stanković osudio je američke sankcije pojedincima i preduzećima u Republici Srpskoj, ističući da su one prolazne i da je važno da se srpski narod homogenizuje u skladu sa usvojenom Deklaracijom na Svesrpskom saboru.

– Mislim da oni neće sa ovim stati, ali nas neće moći na ovaj način disciplinovati. Pogotovo je nezamislivo da sankcije uvedu Alternativnoj televiziji, mediju koji treba da bude slobodan u skladu sa demokratijom koju zagovara moćna Amerika – izjavio je Stanković.

Rekao je da je udar američkih sankcija na pojedince i preduzeća u Republici Srpskoj životno pitanje, jer se ljudima uskraćuju određena prava bez bilo kakvog postupka.

Stanković, koji je pod američkim sankcijama, rekao je da je ugasio račun u banci, kako bankama ne bi stvarao probleme u njihovom poslovanju.

Izrazio uvjerenje da će rukovodstvo Republike Srpske pronaći odgovor na američke sankcije koje je nazvao o nekorektne i neljudske.

Prethodni članak”NOVA ERA” ZA SARADNJU GEODETSKIH UPRAVA: STANKOVIĆ I DRAŠKOVIĆ POTPISALI SPORAZUM O UNAPREĐENJU SARADNJE
Naredni članakKošarac: Najveća opasnost za srpski narod i institucije Srpske da nam drugi nameću političke predstavnike