“Stalno sam na nekom čekanju” Mirka Vasiljević progovorila o turbulencijama u braku sa fudbalerom, pa otkrila kako je biti majka 4 djece

Glumica Mirka Vasiljević ima četvoro djece sa fudbalerom Vujadinom Savićem, a sada je objasnila zbog čega nakon 15 godina i dalje nisu rekli sudbonosno “da”.

Naravno da želim vjenčanje i desiće se, ali moram da kažem da sam ja kriva što još nije došlo do toga! Vujadinu je važno da se to obavi, što se njega tiče, svadba može da bude već sutra! On bi poslije nekoliko poziva organizovao sve, dok ja, kao svaka žena, ulazim u detalje, pa razmišljam i o boji salveta. Mada, kako sam starija, shvatam da je jedino bitno da nam svi dragi ljudi i naša djeca budu tu, da se lijepo provedemo i da napravimo uspomene, koje će da nam griju srce i dušu kad ostarimo. Oboje smo iz tradicionalnih porodica, tako da će svadbe biti, samo da se poklope sve kockice – rekla je Mirka i dodala.

– Pošto je on i dalje u fudbalu, često je zauzet, ima samo dvije pauze, u maju i decembru. Kad napokon dođe to slobodno vrijeme, više volim da otputujemo negdje zajedno i da se posvetimo samo nama. Željni smo mira, da ne jurimo nigdje, da ne gledamo na sat… I tako svaki put kažemo: “Još ovaj odmor”, a onda još sljedeći… Sve ostalo vrijeme čekam njegov karantin, pa utakmicu, pa brinem da li će pobjediti… Takav život je neizvjestan i turbulentan, stalno sam na nekom “čekanju”- kaže lijepa glumica.

Mirka Vailjević kaže da je sa svekrvom Marinom i svekrom Duletom Savićem u odličnim odnosima.

– Ja sam uz njih odrasla, u njihovoj porodici sam od svoje 19. godine, zaista se dobro poznajemo. Ukoliko dođe do situacije da mi nešto ne odgovara, ja im otvoreno kažem. Dule i ja smo sličniji, tako da odlično funkcionišemo, dok sa Marinom ima situacija kada se jedno misli, drugo se desi, treće se razumije. Zato s njom više razgovaram, ali moram oboje da ih pohvalim da su mi velika pomoć oko djece – kaže Mirka.

“Nije jednostavno biti majka”

Mirka je jako mlada postala majka, a sada je priznala da joj sa djecom nije uvijek lako.

– Nije jednostavno biti majka, morate da imate oči i na leđima. Djetetu treba biti i prijatelj, ne samo roditelj. Danas je to veliki izazov, a ja se trudim da budem prije svega najbolja verzija sebe – rekla je Mirka za Informer.

 

 

 

Prethodni članak“NAPAD NA USTAVNI POREDAK” Željka Cvijanović podnijela prijavu protiv Zlatka Lagumdžije, tereti ga za 3 krivična djela
Naredni članak“Sadržaj te televizije mi se nije dopadao” Dušica Jakovljević prvi put PROGOVORILA O OTKAZU