Rale progovorio o ljubavi sa Anom Nikolić

Kompozitor i pjevačica decenijama su dobri prijatelji, a ljubav među njima planula je tokom rada na Aninom novom albumu. Goran Ratković Rale i Nikolićeva na početku su vezu krili od javnosti, a Ratković je sada progovorio o njihovom emotivnom odnosu i priznao da je spreman da vezu podignu na viši nivo.

“Nisam razgovarao sa Anom o venčanju još, ali se tome ne bih ni opirao. Ona je jedna preduhovita žena, a ja se na to palim. Pre svega me je zavela mozgom, sa njom je uvek jako zanimljivo”, objašnjava muzičar i priznaje da mu ne prija što mediji prate svaki njihov korak otkad su ozvaničili vezu.

“Smeta mi što smo zbog našeg odnosa Ana i ja toliko zastupljeni u medijima, ali ja ne mogu ništa da uradim povodom toga. Ana je, sa druge strane, na to navikla. Ne smeta joj pažnja medija zbog naše veze, jer je kod nje uvek neka frka”, rekao je Goran Ratković kroz smijeh.

Rale je tokom razgovora za “Svetski radio” istakao da su on i Nikolićeva pored ljubavnog, dobar spoj i na poslovnom planu. Kompozitor i pjevačica ništa nisu prepustili slučaju, već su na vrijeme uspjeli da završe sve obaveze oko pjevačicinog novog albuma koji izlazi krajem tekuće nedjelje.

“Sve pripreme oko Aninog novog albuma smo završili na vreme. Pazili smo na svaki detalj, a pesme će izaći 28. juna. Ovo je jedan lični album, van svih onih kretanja koje smo imali dosad. Mislim da će ljudi prepoznati tu njenu iskrenost. Ima svega, ima i ljubavnih tekstova, ali nijedna pesma nije posvećena meni”, rekao je Rale, prenosi Kurir.

Prethodni članakRjabkov: Zapad se antiruskim mjerama približava tački bez povratka
Naredni članakKoji je najbolji doručak za zdrav gubitak težine?