Putujte i ostanite povezani

Roming opcije koje kompanija m:tel nudi svojim korisnicima, obezbijediće vam online komunikaciju i kad ste daleko od kuće.

Kako bi svojim korisnicima olakšala odlazak na put i boravak u inostranstvu, kompanija m:tel u svojoj ponudi ima čak 16 roming paketa za različite zemlje, s različitim brojem dana i količinom mobilnog interneta. Tako da, ukoliko planirate odlazak u inostranstvo, jednostavno izaberite paket koji vam odgovara, aktivirajte ga brzo i lako putem interneta – m:go ili Moj m:tel aplikacija, putem poziva za USSD meni ili SMS-om.

Opcije koje su u ponudi odnose se na 1, 3, 5, 7, 10 ili čak 15 dana, s cijenom već od 3 KM, a izbor zemalja je zaista bogat. Hrvatska, Slovenija, Italija, Turska, Švajcarska, Češka, Slovačka, Poljska, Rumunija, Španija, Portugal, Austrija, Njemačka, Grčka, Mađarska… Tu su i zemlje Zapadnog Balkana, ako Vam treba dodatni internet pored onog koji imate uključen u bonusu koji imate u m:tel mreži.

Ono što je važno napomenuti jeste da prije nego što pođete na put, obavezno provjerite da li je vaša SIM kartica 4G, budući da u mnogim zemljama 3G kartice, odnosno mreže nisu više u funkciji. Karticu možete lako zamijeniti u bilo kojem m:tel prodajnom mjestu.

 

Sve informacije o roming opcijama možete pronaći na www.mtel.ba, ili ih dobiti pozivom na broj 0800 50 000. Ne zaboravite, ukoliko zovete iz inostranstva, broj korisničke službe je  +387 66 10 10 10, a tarifiranje ovog poziva obračunavaće se u skladu sa važećim cjenovnikom za konkretnu zemlju i operatera.

Prethodni članakZaboravili dijete na odmaralištu kraj puta, reagovala policija
Naredni članakPredstavnički dom PS BiH o dva evropska zakona