Prodavac insistirao na nošenju maske, kupac ga tukao

Na benzinskoj pumpi u Njemačkoj danas je došlo do incidenta, kada je kupac udario prodavca koji je insistirao na nošenju maske.

Policija u gradu Bremenu saopštila je da je do svađe došlo kada je 21-godišnja mušterija bez maske ušla u prodavnicu na benzinskoj pumpi da plati gorivo, prenosi AP.

Nakon što je 67-godišnji prodavac istakao da je nošenje maske obavezno, došlo je do svađe sa kupcem, navodi se u saopštenju policije.

Mušterija je izašla iz prodavnice, da bi se potom vratila sa maskom, udarila prodavca i šutirala ga dok je muškarac ležao na podu.

U saopštenju policije dodaje se da je prodavac pumpe odveden na ambulatno liječenje, a da se 21-godišnji muškarac ubrzo nakon incidenta vratio na lice mjesta i predao policiji.

Ovaj incident u Bremenu dogodio se mjesec dana nakon što je u zapadnoj Njemačkoj smrtno upucan radnik jedne benzinske pumpe, kada je opomenuo muškarca koji je odbio da stavi masku.

Obavezno nošenje maske je i dalje mjera koja se primjenjuje u prodavnicama i nekim drugim zatvorenim prostorijama u Njemačkoj, navodi AP.

Prethodni članakBilećanin osumnjičen i za krađu auta korištenog u krvavoj pljački
Naredni članakSRBE NAZVAO GOVNIMA: MUŽ BUDUĆE PREDSJEDNICE SUDA U POSAVSKOM KANTONU VRIJEĐAO SRBE