Prisjetila se početka karijere: Milica Pavlović prošla kroz pakao zbog prve pjesme

U susret spektaklu koji će održati 23. decembra u Beogradu, Milica Pavlović prisjetila se svojih početaka u “Zvezdama Granda” i traga koji je ostavila svojim plesom i energijom.

Nakon takmičenja snimila je pjesmu “Tango” koja je postala veliki hit, međutim Milica sada otkriva da je put to te pjesme bio trnovit.

– Nakon što je moj ples u „Zvezdama Granda“ izazvao toliku turbulenciju i iz nedjelje u nedjelju bio na meti komentara i podijeljenih mišljenja, neko bi zaključio da sam namjerno svoju prvu pjesmu nazvala „Tango“, zapravo je bila sudbina. Sjećam se da sam poslije takmičenja obišla brojne muzičke studije i da mi se nijedna pjesma nije dopala – počela je Pavlovićeva koja je odlučila da pomoć potraži od najboljeg.

– Došla sam nedjelju dana prije nego što je trebalo da predstavimo pjesme, kod Saše Popovića i rekla mu da nemam ništa, da mi se nijedna pjesma ne dopada i da ne znam šta da radim. Nije mu dugo trebalo i rekao mi je da ima pravu pjesmu za mene. Kontaktirao je Kostija, sredili smo prava i ja sam u roku od nekoliko dana završila sve što je potrebno. A što se tiče nastupa, koji je sada čuven po mom bacanju cipela – to se desilo spontano. Dok sam izvodila pjesmu na Grandovoj sceni, kao da mi je neko šapnuo: „Nešto još mora da se desi… Baci cipele“, i eto poslušala sam i sve je to zajedno obilježilo moj početak – prisjetila se Milica, piše Grand.

Prethodni članakRajaner uvodi liniju Banjaluka-Karlsrue
Naredni članakPODRUČJA BEZ SIGNALA Eplova satelitska funkcija dobila novu opciju za pomoć na ulicama