Prijem za košarkaše „Leotara“ osvajače Kupa RS

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić organizovao je danas prijem za košarkaše, stručni štab i upravu Košarkaškog kluba “Leotar”, koji je osvajač Kupa Republike Srpske.

Tim sastavljen od Trebinjaca uspio je da pobijedi banjalučki „Borac“ rezultatom 79:70 i tako po treći put osvoji Kup RS.

Ćurić je uputio čestitke momcima na osvajanju titule, dodajući da će kao i uvijek imati podršku grada.

„Naši momci su zasluženo pobijedili Borac. Najvažnije je da za ovu godinu obezbijedimo budžet koji je neophodan, ne samo za košarkaški klub, već za sve klubove iz našeg grada. Svi sportski klubovi iz Trebinja će biti podržani od strane grada, energetskog sektora i nadležnih ministarstava RS, a shodno rezultatima će se izdvajati novac“, rekao je Ćurić.

IMG_20240222_154026_resized_20240222_034122303.jpg (331 KB)

Vladimir Aleksić, sportski direktor Košarkaškog kluba „Leotar“ kaže da su prezadovoljni osvajanjem Kupa RS.

„Hvala Gradskoj upravi koja podržava naš sportski kolektiv. Zadovoljni smo i organizacijom ove utakmice. Hvala i našoj publici koja nas je bodrila tokom finalne utakmice, jer sa njihovom podrškom bilo je mnogo lakše igrati i doći do trofeja“, naveo je Aleksić.

Božo Đurasović, kapiten Košarkaškog kluba „Leotar“ je istakao da je osvajanje ove titule motivacija, podstrek za dalji rad, ali i odgovornost da budu bolji u narednom periodu.

„Nakon što su se slegli utisci, presrećni smo i zadovoljni jer smo pobijedili Borac koji je rang iznad nas. Hvala gradu i našim sugrađanima na podršci, jer su bili vjetar u leđa mladim momcima, koji su dali maksimum da dođemo do pobjede“, naveo je Đurasović.

Podsjećamo „Leotar“ je osvojio Kup RS još 2003. i 2020. godine.

Prethodni članakZa vikend obilne padavine u Hercegovini, na višim planinama snijeg
Naredni članakUbio ga zbog ovaca: Еlezoviću deset godina zatvora