Porodila se voditeljka Sanja Kužet

Kako saznaju domaći mediji, voditeljka Sanja Kužet porodila se juče, 2. jula, u prepodnevnim časovima u strogoj tajnosti u Beogradu.

Voditeljka muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” rodila je zdravog dječaka.

Par se još uvek nije odlučio za ime, ali jedno od mogućih je Vuk.

Iz izvora bliskog njihovom okruženju kažu da par planira da organizuje slavlje povodom rođenja nasljednika, a okupiće samo najbližu rodbinu i prijatelje, piše Alo.

Podsjetimo, Sanja Kužet u braku je sa Nemanjom Živojinovićem, direktorom marketinga jedne auto-kompanije koji ne voli da se eksponira u javnosti.

Sanja i njen sadašnji partner Nemanja su se upoznali kada je ona imala 21 godinu, a on 23. Međutim, tada joj nije bio interesantan, prenosi Telegraf.

“Na jednom letovanju na Kritu, to je bila družina, oni muškarci krenuli na letovanje, sestra, ja, drugarice krenule na letovanje. Oni se svi tu nešto međusobno muvali, smuvali, ali on i ja nismo… On je tu nešto kao pokušavao, međutim on meni uopšte nije bio interesantan. Pa jednostavno mi tada nije bio.Ja sam bila mnogo teška i komplikovana, dobro sam se ja i udala”, rekla je Sanja u “Balkanskom ulicom”, pa nastavila:

“Elem, mi smo se tu zaista družili i posle nekog vremena smo mi započeli neku vezicu u tim godinama, koliko je to mogla da bude vezica i zaista je kratko trajala i nije bila ništa vredna nekog pominjanja. Međutim, deset godina kasnije, kad se meni sve u mom životu izdešavalo turbulentno, pošto je ta družina i dalje opstala, povremeno se tako viđala, on mi se tu nekako nametnuo kao neka osoba koja je bila uporna. Izgleda da su zaista kod mene nekako uvek dobijali oni najuporniji priliku da se družimo, da pričamo pa onda da procenim, da vidim da li tu dalje ima nekog štofa za dalje i hemije pre svega. Tako da, Nemanja, kada sam ga videla ponovo, nakon deset godina, je bio potpuno druga ličnost, zato što je bio zaista već izgrađen muškarac, formirana ličnost, ono sećanje na njega, normalno sa 23 godine i to tada, su bile zaista potpuno dve različite osobe, tako da smo imali jedan potpuno nov početak. On je verovao da je to to, da ćemo uspeti i da treba da damo šansu”.

Prethodni članakDodik odlikovao Jokića, Bogdanovića, Pešića, Danilovića i KSS
Naredni članakDAVALA SAM OTKAZ RADNICIMA AKO ME POPRIJEKO POGLEDAJU” Emina Jahović otvorila dušu, pa otkrila koliko ju je bolest promijenila