DAVALA SAM OTKAZ RADNICIMA AKO ME POPRIJEKO POGLEDAJU” Emina Jahović otvorila dušu, pa otkrila koliko ju je bolest promijenila

Beograd 24.03.2019. Emina Jahovic, koncert, nastup u trznom centru Big Fesn, Big Fashion RAS Foto Uros Arsic

Emina Jahović, poznata pjevačica, priznala je da je bila loš poslodavac, ali da ju je pandemija koronavirusa natjerala na promjene. Sada je, kako kaže, postala bolja osoba prema drugima.

Teško sam se izborila sa koronom, bolest me je učinila jačom ženom, ali i boljim čovjekom. Smanjila sam krug prijatelja, postala mudrija, saosjećajna, osoba koja ima razumijevanja za druge – ispričala je Jahović.

– Ljubaznija sam prema ljudima i trudim se da se stavim u njihov položaj. Ranije sam otpuštala saradnike samo ako me poprijeko pogledaju, ali sada to više ne radim. Naučila sam da kontrolišem svoj ego – rekla je za Informer jednom prilikom.

Da podsjetimo, Emina Jahović je već duže vrijeme sama od kada se razvela od turske muzičke zvijezde Mustafe Sandala sa kojim je provela deset godina.

Na pitanje vjeruje li da se suprotnosti privlače gostujući kod Goce Tržan, Emina je odgovorila:

– Odakle to da se suprotnosti privlače. Ja ne znam ko to priča. Kombinacija je ok, ali suprotnosti to ne ide – počela je priču pjevačica.

– Mislim žena kao umjetnik, slobodna duša i tako to, a muškarac radi u banci. Oni ne mogu. Oni nemaju vrijeme spavanja u isto vrijeme, bioritam im je drugačiji i onda je to stvarno veliko mučenje – kazala je Emina, ne razmišljajući da će se dosta njih u ovoj kombinaciji prepoznati i demantovati je, piše Blic.

 

Prethodni članakPorodila se voditeljka Sanja Kužet
Naredni članakPremijera istorijsko-dokumentarnog filma “Svjedok”- epska priča o stradanju srpskog naroda